Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1773099

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo, CryBert är nästan i "Anders Forsberg presskonferensnivå" när han försvarar fläskbergets idiotiska uppförande med att hävda att "han har blött för Sverige!"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Jo, CryBert är nästan i "Anders Forsberg presskonferensnivå" när han försvarar fläskbergets idiotiska uppförande med att hävda att "han har blött för Sverige!""
Han personifierar verkligen manifestet på den där pkn. Fel sägning, My ass!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Klockare, från Hocleysverige:

"Skellefteås slit numerärt underläge tvingade laget att ödsla mycket energi i försvarszonen på slutet. Assisterande tränaren Stefan Klockare var missnöjd med att hans mannar fick så många utvisningar.
– Det är tufft att spela i box så ofta som vi får göra här. Jag tycker att det är hårt dömt några gånger. Det finns liknande grejer åt andra hållet, menar Klockare som hävdar att han inte såg Ericsson-incidenten."

Jahaja. Det var fel på domaren att Apan torskade. Och så en klassiker när han inte kan försvara något som är oförsvarbart: jag missade det där."

Allt det där är typiskt Apuppförande. Förluster beror aldrig på att motståndarna varit bra utan något annat, idag domarbortförklaringen.

Jag tycker att apsupportrarna bedömer det här betydligt bättre och det är lätt att förstå att Apan tappar publik och nu är hockeyintresset i APschtaan nästan sämst i Elitserien SHL.

Fläskberget är tydligen så begåvad att när Joel Lundqvist ligger på isen i Apburen kastar sig fläskberget på honom och på en domare och vevar och slår på både domare och Joel. Ett nytt "trick" av fläskberget för att visa hur modig och farlig och stark han är - att ta kampen man mot man som han gjorde mot Rahimi gick ju inte så bra;-)

Sedan kommer den enorrrrma förvåningen när han får matchstraff: -Va? Så här håller jag ju på hela tiden i varje match? -Hur kan jag åka ut för det?
Kommentera