Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1783175

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vilken fin dag att vakna till!

Luleå slog Apan i Apschtaan, inför en fullsatt Aparena, där Apsupportrar äntligen strömmat till för att se laget som drar folk, hela Norrbottens lag.

Varje Luleåspelare visar det som viktigast för en hockeyspelare: vilja. Och kraft vilket tvingar Apan att försöka spela fysiskt men med så många lätta spelare blir det obekvämt och Apan väljer i stället att vika ned sig. Fläskberget och CryBert har eldat på Apschtaan med påståenden om att "när publiken kommer, vinner vi" som signaler att det är supportrarnas fel när Apan tidigare förlorat. Nu kom publiken och...?

Fläskberget hann inte med alls i matchen. Mest imponerande insats när han, för att undvika en tackling av Melart, åkte rakt in i buren och flyttade på den.

Lindström och Möller raderades framgångsrikt ut av Luleå.

Holloways fästmö och hund har ännu inte kommit till Apschtaan så han gick och såg på hockey. Placerade sig bakom några flickor, diskuterade antagligen utbudet i kioskerna i Aparenan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Rolig bild på Bud i publikhavet...han ser lite "oskyldig" ut på kortet...vad kan han ha hållt på med :) ????
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Absolut känns det fint än efter gårdagens match, dels ska erkännas att vi slog The Mönkey på bortaplan men mest för hur bra Luleå spelade efter så många matchers kräftgång och att de inte vek ned sig, trots The Mönkeys spelövertag de 13 första minuterna och PP målet på det.
Men än återstår mkt jobb för grabbarna...nu har dom visat (och även Kennedy) att dom kan spela bra, men va det bara för att vi mötte The Mönkey? Hoppas inte det och att de förstår nu att hårt jobb ligger bakom segrarna och att även nu Kennedy fortsätter så här.
Det fina spelet igår hade nog inte räckt till att vinna över Frölunda på bortis utan Emmanuelsson, Junttila och Schira, men vi vann över ett lag som har varit i en uppgående form och kommer att klättra i tabellen till topp fyra så håller nu Luleå bara spelet från igår så bådar det gott att hamna bland de sex främsta iaf.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Stort GRATTIS! Jag gläds verkligen med er idag.
Kommentera