Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1783197

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Absolut känns det fint än efter gårdagens match, dels ska erkännas att vi slog The Mönkey på bortaplan men mest för hur bra Luleå spelade efter så många matchers kräftgång och att de inte vek ned sig, trots The Mönkeys spelövertag de 13 första minuterna och PP målet på det.
Men än återstår mkt jobb för grabbarna...nu har dom visat (och även Kennedy) att dom kan spela bra, men va det bara för att vi mötte The Mönkey? Hoppas inte det och att de förstår nu att hårt jobb ligger bakom segrarna och att även nu Kennedy fortsätter så här.
Det fina spelet igår hade nog inte räckt till att vinna över Frölunda på bortis utan Emmanuelsson, Junttila och Schira, men vi vann över ett lag som har varit i en uppgående form och kommer att klättra i tabellen till topp fyra så håller nu Luleå bara spelet från igår så bådar det gott att hamna bland de sex främsta iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Vi får tacka Apan och hoppas det blir för att den här matchen vände vårt spel till det bättre för resten av säsongen. :-)
Kommentera