Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802379

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Kamrat! Nu skall jag berätta någonting i förtroende betr Skuggan. Information via min frus arbetskamrat som är sambo med person högt uppe i Luleåorganisationen. Han gick inte självmant utan fick sparken och sitter av sista året på 2-årskontraktet till synes sparkad uppåt men på prov. Osten fick också gå och "hans egna val" var ett spel för galleriet. Ingen som undrat varför Osten helt gått under jorden efter han "sade upp sig"?
LHF:s översta ledning har starkare nypor än de ger sken av och tur är det!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Kamrat! Mycket inspirerande information! Jag kommer ihåg när Stefan tillträdde och signaturen Björn Power här i boken berättade vilket bra val det var, inklusive att han var uppvuxen på Skurholmen vilket jag från närbelägna Lövskatan smågillar;-)

Information om att viktiga positioner kommer att tillsättas efter duglighet och inte andra ovidkommande meriter är förstås trevliga för oss supportrar. Kommer ihåg när Hasse Huscowski - fantastisk straffskytt bl a - blev utsedd till "sportchef". Året efteråt valde han ju att kliva av och är nu säljare; klot av honom.

Osten var mer överraskande. Jag tillhör ju de som tycker och tror att han gjort ett strålande jobb för klubben men med ökade resurser förra året blev det inte så bra som man hoppats och i år blev det riktigt fel. Har också funderat på underjordengåendet och min gissning var att det hela handlade om sjukdom han inte ville skylta med. Men OKrå. Luleå Hockey har en strategi och personligen om tidigare spelare ska ingå skulle jag gärna se att Rönken ingår där. Om han kan hålla sig ifrån...ja du och jag vet nog;-)
Kommentera