Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1802413

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Självklart alla Luleåkamrater så är det inte illa pinkat att ta poäng borta mot de förmodliga seriesegrarna Växjö, men känns på ett sätt lite bittert ändå då Växjös 1-2 mål är en bjudning från oss och 2-2 är studsmål och 3-2 målet tycker jag att det rinner igenom Filip, men som sagt...1 poäng borta mot Växjö hade man inte räknat med innan match....pluss också att alla våra konkurrenter i "de fyras gäng" tar inga poäng :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo, om tredje målet. Tror att Filip normalt hunnit upp med plocken där men fyra mot tre är svårt och kanske Filip kastade en blick till vänster för att se om det fanns någon läjken skulle crosspassa till och så lite behövdes för att Murhy skulle lyckas med skottet.

Landslagsjannes rumpmål var ju riktigt j-a turmål, nästan lustigt i efterhand. ATt rumpa in ett mål. Synd att det var fel bur bara. Kanske janne kan bli vårt hemliga vapen i framtiden? Som en efterträdare till Holmström med en egen unik stil vilket för jannes del skulle handla om att stå 4-5 meter ut från motståndarmålet i PP och arsla in målen;-)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Det börjar onekligen se "bra efter omständigheterna" ut. Tycker mest synd om grabbarna som inte fick med sig tre pinnar som de var väl värda.

Tråkig nyhet är däremot att Legace blivit anmäld till fjanterinämnden för slewfooting. Börjar tröttna en hel del på dessa random jäkla avstängningar. Lämna det till domarna såvida det inte är grova överfall enligt mig och sluta för helvetet att bild för bild-studera vissa matcher med mikroskop efter minsta lilla sak att anmäla.
Kommentera