Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1812477

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaca: Tänker som du, att Apschtaan tycks gå "all-in" på Aphockeyn och dessutom tycks apledningen ha en sådan makt i kommunen att de gör lite som de vill - ungefär som Trottoarkantens IF söder om Siljan.

Känns väldigt trist när kommunen släcker julgranar och stänger lekplatser samtidigt som de öser pengar på Apan som inte behöver dem för närvarande: kommunen skickar in minst tio miljoner till Apan årligen och samma summa staplar Apan på hög eftersom de inte behöver summan under året. Medan övriga föreningar i schtaaan får allmosor vad man kan förstå.

Ännu mer trist när Apledningen - som nu Pea - bryter mot lagen och taggar in pengar de inte har rätt till, genom att kräva in parkeringsavgifter på kommunal mark som Apan saknar rätt till.

Och ännu värre luktar det när Apan underförstått hotar tredje statsmakten - pressen - när den publicerar information om Apans brottsliga verksamhet.

Jag tror att ett sådant här uppträdande som sekten Apan står för aldrig skulle haft en chans i Umeå eller Luleå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu pågår hockey av visst intresse.

Pölsan möter Pungen borta. Har 2-0-ledning men i matchen står det 1-o för Pungen.

HV - också med 2-0 ledning - har Warulfven hemma och där har vi 1-1 nu.

Slutligen Slaget om Siljan där Luggen Mora lirar borta mot Trottoarkantens IF och där har vi 0-1 ledning för Luggen.

Luggen?

Ja, eftersom vi haft olika namn på elithockeylagen startade vi en omröstning när Mora tog steget upp. "Hora" fick bara få röster men vinnande blev "Luggen", döpt efter Moras starke man Jan Simons i trämackor och lugg. Den som kom på det var Timrå-ikonen El Maco.

Såg att luggen själv intervjuats angående bataljen Slaget om Siljan och då - helt riktigt - ondgjorde sig om att kvalserien avvecklats och ersatts av dessa kvaluppgörelser. Luggen menade att det hela var uppgjort av SHL-lagen i syfte att hålla övriga utanför och söka i praktiken "stänga SHL".

Jag håller helt med honom och ogillar hela upplägget inklusive Cmores finansiering 45 millar till SHL-lagen men bara <10% till de allsvenska lagen.

Mest lustigt var att Luggen med fluffig frisyr menade att "allt är riggat".

Vilket påminde om en annan figur med fluffig frisyr som påstår att allt emot honom är "riggat". Jag tänker på Trump, som serverar alternativa fakta och skiter i riktiga fakta.

Luggen ljuger förstås inte som Trumpen.
Kommentera