Luleå HF

115463 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1812856

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
2-0 för Apan nu.

Känns ungefär som när vi mötte Frölunda i kvarten för några år sedan, när Frölunda ville slåss med oss men Fredrik Svensson sänkte en Frölundaspelare med en rak höger och därefter utmanade Joel, som gömde sig bakom en zebra. Frölunda gav fullkomligt upp, då som nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
3-0 för Apan nu, som fullkomligt kör över svenska mästarna.

Inget snack om att Apan levererar vinnande hockey nu och personligen har jag inget emot att laget domineras av köpespelare, även om det är fånigt att Apan påstår att de domineras av s k egna spelare.

Man får vara ödmjuk och påpeka att sidekickens påstående om att Apan varit mentalt nedtränade stämmer alldeles utmärkt, eftersom den viktigaste förändringen nu i slutspelet är att de oköpta spelarna presterar allt de kan och skrämmer ned Frölunda genom sin inställning. detta förstås i kombination med att Apan nu fått in alla köpespelare.

Nere i Malmö har Läjkers nu 0-3 och de vinner förstås matchen och nu svårt att se hur Malmö ska kunna bjuda fortsatt motstånd. Men som sagt - jäkligt trist för Malmö som igen-kligen skulle haft överjälvliga 3-0 och inte lindriga 2-1 i matcher nu, hade inte en svag och feg zebra gjort bort sig och givit en Malmövinst till Läjkers.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Frölunda PP i slutet av perioden men ser tämligen impotenta ut.

Nere i Malmö har Läjkers 0-2 nu och nu kanske Sam Hallams kloka ledningen börjar få koll på Malmö? Jag har inte hårdbevakat matchen även om jag har den uppe, så jag kan inte säga något närmare. Men om Läjkrarna nu väntar och tar denna kvart får man tänka att det är för j-a synd om Malmö som igen-kligen vunnit tre första matcherna och nu skulle haft 3-0 i matcher, om det inte varit för ett klantigt misstag från en zebra under förlängningen av match två; då nämnde zebra påstår sig ha blåst av spelet eftersom "pucken var blockerad" samtidigt som vi alla vet att den INTE var blockerad, och zebran kan inte ha sett något, utan "gissat och blåst" - riktigt eländigt. Dessutom signalerade han på alla sätt för mål, innan han "tänkte" 5 sekunder och helt ändrade sig.
Kommentera