Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1815900

Sv: Finns chans till SM-guld 16/17?
Sven.Savage: haha underbart
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Finns chans till SM-guld 16/17?
Och så gratulerar vi dysteriets dysenteri i Apschtaan där köpespelaren fläskberget med all säkerhet får en slewfoot i arslet och sparkas åt helvitte.

Om nu inte Näsan är helt korkad och ger den sege fuskaren nytt kontrakt efter sin bejublade insats att vägra åka med till sjunde kvartsfinalmatchen, där han vägrades delta som följd av extremt fult spel och detsamma anlete.

Nej, så knäpp kan väl inte Näsan vara? Vi kan nog räkna med att ha sett det sista av denne fuskarnas fuskare i svensk elithockey.

Men låt oss hylla denne fantastiske fighter med en repris av när han enda gången gick upp i tungvikt för en ärlig fight. Fläskbergets specialitet var ju annars att attackera folk med klubban bakifrån samt skalla eller slå dem i huvudet när de låg ner och inte kunde försvara sig.

Augusti 2015 gjorde han dock misstaget att gång på gång slå fulslag på en Pungenspelare och hota med stryk. Efter halva matchen ledde Pungen med 5-0 och då förklarade Pungenspelaren att "OK, då och släppte handskarna".

Det hade fläskberget inte räknat med fast han utgick från att han skulle vara stor och stark och grym och elak; så hade han blåst upp sig före matchen: "jag är jättefarlig, nu får ni akta er!".

Men så upptäckte han att det var en f d Burkölenspelare han råkat utmana. Daniel Rahimi. Rahimi gjorde processen kort med fläskberget. Buntade ihop honom och matade slag. Sedan kom han på att slita av fläskberget hjälmen för att få bättre effekt och det fungerade utmärkt. Då gömde sig fläskberget bakom domarna och gjorde sitt bästa för att bjuda motstånd genom att försöka skalla Rahimi på knogarna. Och eftersom Rahimi matadeslag efter slag på fläskis som endast hölls uppe av zebrorna gick det vägen.

Ha ha, menade fläskberget efter matchen. Han fick säkert blodsår på knogarna! Och inga Bamseplåster att tillgå. Nu passar han sig säkert för att möta farliga mig igen!
Kommentera