Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1817126

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Det var ju SKAIKs taktik när de låg risigt till ifjol mot Växjö....
Vad gör vi nu då?? Frågade Bert...Vi ligger under i matcher och Nihlstorps målvaktsspel överglänser Sållet Svenssons.
Inga problem!!! hörs "Kapten" Fläskbergs röst....Jag och Ritola kör över Nilhstorp till dess att han blir skadad...då måste dom ju plocka in Steen i målet och han sållar desto mer.
BRAVO!!!! ropar Bert med en tår i ögat....Fan Fläskberget, vilka bra och sportsliga ideér du kommer med....du som har blött mest för Svensk Hockey.
Och där bestämdes ödet för Nihlstorp det slutpelet. Både Fläskberget och Ritola körde över honom till det att han fick kasta in handduken. Fick Fläskberget eller Ritola något straff?? Nej.

Missade faktiskt att Sanny nämnde det. Tyvärr blev effekten av SKAIKs taktik förra slutspelet att vi idag har en jävligt kass nivå på det där med att nudda målvakten.
Men det är väl bara att tacka SKAIK för kaffet då, antar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jag tror faktiskt att du har järnkoll på exakt hur det pratades i de sexfingrades omklädningsrum. Bra förlorare har de aldrig någonsin varit eftersom de inte unnar någon annan framgång och med en lagkapten som till och med erkänner att han med glädje fulspelar och fuskar hur mycket som helst för att vinna så är det tyvärr förväntat att de förstör för alla andra lag. Jag tror inte heller att t.ex. Ahslenfeldt eller JG hade filmat som de tyvärr gör om det inte vore för att Hadelöv satt det i system redan med sin "värdegrund". Sorry apor men ni har inte ensamrätt på att filma och spela kärringhockey.
Det absolut bästa för SHL vore om Skeå åker ut fucking asap. Tänk så underbart alla klubbledare ändå från Norge till Kiruna ska tycka det blir att slippa skydda sina nyblivna pubertetsäckel från lockropen från sekten :)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Det var en gång en pojke i trakterna av Västerbotten som kände att något fattades honom. Han bad därför till vår Herre: Gode Gud, kan jag inte få 6 fingrar på varje hand så jag får lite mer samhörighet med folket i bygden?
Gud svarade: Javisst min son, det kan jag ordna. Men som du säkert vet, ingenting är gratis här i världen, så det kommer att kosta dig ena ögat.
Gossen svarade: Deal! Vem behöver mer än ett öga om man är från Skellefteå?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Fruktansvärt bra beskrivet hur Aphockeyn har saboterat inte bara ett slutspel utan också kommande säsong för svensk hockey.

Apsekten har med hjälp av nyttiga idioter - rysk spionterm, gällar vanligen journalister som utan att veta det springer andras ärenden - spridit sin påhittade syn om fantastiska utvecklare av egna spelare (läs: stölder av andras talanger) - och fått dårarna att applådera vilken skit de än håller på med.

Länge undrade jag om det bara var jag som kunde se att "kejsaren var naken"?

Att så kunna blunda för fläskbergets och Rit-Olas fruktansvärda överfall på Torpet var helt oförklarligt. Media gjorde det, zebrorna gjorde det och framför allt gjorde de nya ledarna av svensk hockey - Cmores självutnämnda så kallade experter - det. Och Apan tilläts förorena en final ytterligare.

Men nu kom de på plats sex och sparkades ut från slutspelet redan i semifinal.

Kan man hoppas att vi nu sett det sista vurmet för Apans tjyvbenshockey? Kan folk änk-ligen begripa vilket jävla fusk- och rackarspel Apan pysslat med?

Det känns trist att behöva tänka så om ett lag från norr, men jag tror att den gedigna norrlandshockeyn skulle må jävligt bra om Apan ersattes av lag som MooDoo, Timrå och Burkölen.
Kommentera