Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1820475

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Största frågan är väl ändå om Henrik Stridh måste raka av sig håret nu när han kliver in i lulebåset?

Läste blogg inlägget på luleås hemsida och jag håller fullständigt med i vad som sägs där och det mest självklara skulle förstås vara att gå tillbaka till original loggan och kast valrossen och bjärven i soporna, jag skulle överväga att heja 50/50 mellan Skell/luleå om det skulle hända
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sedan Trottoarkanten sparkades ur SHL av Luggen har klubben haft individuella möten med spelarna för att diskutera framtiden. En som dock inte fört några diskussioner med klubben än är lagets stjärnspelare Mattias Ritola som stuckit på semester.

Tidigare har dock Ritolas agent, Kalle Bodén, sagt att hockeyallsvenskan inte ska vara ett alternativ för den skicklige 30-åringen.

Mikael Karlberg från sportrådet tror ändå inte att hans stjärnforward har uteslutit spel med Trottoarkanten.
– Nej, det tror och hoppas jag inte. Vi ska träffa honom inom en vecka. Mattias är en reko kille och har han lovat att vi ska sätta oss och snacka, då litar jag på hans ord.

Reko kille?
Lita på hans ord?

Har du ingen som helst koll på Rit-Olas "karriär", Karlberg?

Det enda man kan vara riktigt säker på är att Rit-Ola lämnar Trottoarkanten i sticket, som han alltid lämnat alla i sticket.

Men det är klart. Om ni ekonomiskt matchar det som Rit-Ola (semester? Ta den där om Rödluvan också) och hans agent just nu försöker lura till sig var som helst i världen; då kanske han stannar. Vilket antagligen innebär att ni får lägga >>50% av er spelarbudget på Rit-Olan. Det fixar sig säkert. Speciellt eftersom Mora precis lagt beslag på 40 miljoner från Cmore som ni skulle haft om ni inte missat kvalet, bl a pga den reko killen Rit-Olas insats; eller ska vi kalla det brist på insats: under det här året lyckades Rit-Ola göra ett helt mål för Trottoarkanten.

Reko kille?

Det var nog hockeyns mest "alternativa fakta" jag hört denna säsong.

Ungefär som man skulle ha utnämnt hans kompis i "överfalla och skada målvakter"-gänget; fläskberget Hollywood till årets mest sportslige spelare; historiskt bästigaste och mest renhårige kapten, strax före Johan Davidsson.
Kommentera