115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1820691

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jo, sen gnyr han till Brynäs fansen att "förstår ni mig nu över alla orättvisa och fuskiga utvisningar som drabbade oss men aldrig Fusklunda och samma sak händer er nu".
För det första...jag håller på Brynäs och hoppas att de tar sig till final, MEN tycker ändå att domarinsatsen har varit lika dålig åt bägge håll mellan Frölunda och Brynäs, ibland utvisar domaren och ibland blundar de, men jag tycker att det har varit rätt lika åt båda håll i alla matcher, UTOM en...
Det var match 1 i Götet där Brynäs hade en välförtjänt 4-1 ledning som såg stabil ut då det var två minuter kvar av matchen, men där fick domarna hjärnsläpp modell större och helt plötsligt satt halva Brynäslaget i utvisningsbåset utan att någon egentligen förstod varför och tack vare detta hjärnsläpp höll Frölunda på att kvittera matchen, Brynäs räddades av typ 0,1 sekunder.
Eller rättare sagt, domarna räddades av 0,1 sekunder från en praktskandal.
Men förutom det har nivån vart lika åt båda håll och har inte så mkt att gnälla på domarna över....självklart har det förekommit situationer men inget värre än vad man varit van att se de senaste säsongerna.