Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829278

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: "Observera att det inte bara handlar om de pojkar de har lurat till sig. Den vidrigaste behandlingen fick en pojke från Skellefteå, som ville spela för Luleå trots att han gick hockeygymnasiet i Skellefteå. "

Förstår inte riktigt det här. Hockeygym i Skellefteå drivs väl i samarbete med Skellefteå AIK och därför måste man väl spela för Skellefteå om man går där? Den pojken borde väl ha flyttat till Luleå hockeygym om han ska spela för er? Eller missuppfattar jag nu...?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peja: Jag får erkänna min okunnighet. Det kanske är som du säger, att den som söker in på ett gymnasium i Sverige med extrasatsning på något ämne t ex hockey, samtidigt skriver på ett avtal där vederbörande binder sig för att under tre år framöver spela för en enda klubb och ingen annan. Och vill man annat är det OK för den inhyrde läraren att kasta ens saker på golvet, köra vederbörande ur klassrummet (i det fallet ett omklädningsrum) och tvinga vederbörande att byta om ensam i en skrubb medan klasskompisarna byter om tillsammans. Så är det säkert, konstigt att jag missat det.

Konstigt förresten att även Skolinspektionen missade det eftersom de dömde skolan till drygt 40 000 kronor i böter för kränkande särbehandling samt att när Apans inhyrda lärare och hans bossar förklarade att "vi hade rätt att behandla en elev så och vi kommer att göra det igen i samma läge" ända till dess Skolinspektionen förklarade att då flyttar vi eleverna till Umeå; först då klev Apbossen fram och sa "OK, vi ändrar oss. Nu lägger vi locket på, saken är utagerad."

Skolinspektionen hade väl inte heller läst på reglerna.
Kommentera