Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829292

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är klart att man inte kan beté sig på sättet som du beskriver men om en spelare på Skellefteås hockeygym byter klubb till Luleå så är det enda vettiga att han byter till Luleås hockeygym istället för att gå kvar på Skellefteås hockeygym. Det måste ju vara bäst för alla inblandade eller hur?
Har ärligt talat aldrig hört talas om att man kan byta klubb när man går hockeygym såvida man inte lägger av eller går till en mindre klubb för att man slutar elitsatsa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peja: Såvitt jag vet hade han talat med sin "lärare" och berättat vad han funderade på. Som du säger hade det rimliga väl varit att de då skiljts, att Burström gått till Luleå och dessutom bytt gym.

Grejen var den att "läraren" vägrade. Han förbjöd Burström att gå till Luleå och menade att Pite var OK, men inte Luleå. Och sedan startade pennalismen och den kränkande särbehandlingen. Burströms saker kastades på golvet som skräp av läraren inför klasskamraterna. Burström släpptes inte in i omklädningsrummet med klasskamraterna utan fick byta om i en skrubb när de skulle träna hockey på skoltid.

Föräldrarna anmälde skolan och historien blev känd. Skolinspektionen fällde skolan/den inhyrde apläraren oc Burström fick släppas till Luleå och Luleås hockeygym.

Vilken lärare har de numera i Apans gym?

Det är samma nisse. Samma som förklarade "jag anser att jag agerat rätt och i samma situation skulle jag agera likadant igen".

Trevligt?
Kommentera