Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829293

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Peja: Såvitt jag vet hade han talat med sin "lärare" och berättat vad han funderade på. Som du säger hade det rimliga väl varit att de då skiljts, att Burström gått till Luleå och dessutom bytt gym.

Grejen var den att "läraren" vägrade. Han förbjöd Burström att gå till Luleå och menade att Pite var OK, men inte Luleå. Och sedan startade pennalismen och den kränkande särbehandlingen. Burströms saker kastades på golvet som skräp av läraren inför klasskamraterna. Burström släpptes inte in i omklädningsrummet med klasskamraterna utan fick byta om i en skrubb när de skulle träna hockey på skoltid.

Föräldrarna anmälde skolan och historien blev känd. Skolinspektionen fällde skolan/den inhyrde apläraren oc Burström fick släppas till Luleå och Luleås hockeygym.

Vilken lärare har de numera i Apans gym?

Det är samma nisse. Samma som förklarade "jag anser att jag agerat rätt och i samma situation skulle jag agera likadant igen".

Trevligt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det är förstås inte OK. På en kommunal skola, som jag antar att det är, är ju lärarna avlönade av kommunen. På idrottsinriktningen är upplägget anpassat för att främja idrottssatsningarna, vilka idrotter de än må vara (i en klass brukar det ju vara många olika sporter representerade), men det är fortfarande en kommunal skola. Läraren ska därför agera utifrån den kommunala skolans intresse där det huvudsakliga intresset ligger i att klara av skolgången och gå ut med fullständiga gymnasiebetyg. Läraren som du beskriver verkar snarare ha agerat som klubbens "lakej" och det är förstås inte okej. Kommunen borde naturligtvis sparka honom/henne.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hur går det i sommar -värmen/kylan!? självklart ett riktigt klavertramp från hockeygymmet trots allt ungar det handlar om och bra att sånt lyftasfram för att det inte ska kunna hända igen.

Man börjar nästan undra hur det kan vara på andra ställen ta t.ex. lules junnis led med tanke på alla historier som snurrar runt en viss tränare där många valde att sluta sina karriärer pga. diktator mentalitet men där agerade väl klubben och avsatte tränare på stående fot men av någon anledning var man en tränare kort i A-laget och tro vad man vill men gissa vem som dök upp där! men där fallerade allt igen och han vart förstås avsatt igen för att i nästa sekund bli återanställd som GM och törs man dra på en lätt gissning får han förstås sparken igen men som fågel Fenix reser sig ur askan och återvänder som "Klubb Direktör" år 18/19?

Va tror du Sven kan en granskning vara på plats? ;-)
Uppladdat:

450x300-skugganjpg.jpgskugganjpg.jpg

Kommentera