Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1829579

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, jag såg det och konstaterade att apmonstret inte längre ens försöker överdriva och skryta sig blöt i byxan över de styrkor - eller låt oss säga: mindre utpräglade svagheter - Apan ligger inne med.

Nu lyfter han Alm - jätten på oknutna grillor som gjorde dunderfiask under året, t o m mycket sämre än när han lämnade Apan för några år sedan, och skulle sparkats om han inte kom från Apschtaan - som en styrka (!).

Det visar att även om apmonstret nu är inkompetent som vi vet, att han inte ens försöker längre utan bara snackar skit för att få någon att säga "du snackar skit" vilket får honom att knäppa upp gylfen omedelbart, trollgalning som han är och bara mer patetisk än någonsin.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tre Kronor vinner med 3-1 mot Schweiz och är i semifinal mot Finland, med gott stöd från zebrorna som blåste av spelet med fyra minuter kvar trots att pucken var fri och Schweiz satte 3-2. Rena rånet och j-r vad sur man skulle varit om det drabbat oss. En zebra som blåser av för blockering trots att han inte ser pucken i det läget...ujuj. Stackars Schweiz.

Ungefär 30 minuter av matchen spelade Tre Kronor bra, t o m utmärkt även om man inte kom fram till speciellt många bra chanser. Men man ägde puck och spel.

Men övriga 30 minuter var det Schweiz som ägde och tryckte på och kom fram till hyggliga chanser.

Sammantaget var det möjligen jämnt Eller kanske Fördel Schweiz, om man tänker efter.

Henke såg ut att vara i trubbel då och då och gav returer en masse, men faktum är att han höll tätt förutom två mål - i femte luckan igen (!). Det ena av de två målen satte Ekman Larsson, men å andra sidan stod han för en underbar passning som Nyllet underbart effektivt pangade in 3-1 på, så han är ursäktad. Och det andra målet i femte luckan plockade zebrorna bort.

Men som det nu blev räddade Henke nog oss i den här matchen. En svagare vakt och vi kunde varit utslagna nu.

Som sagt. Tre Kronor brukar ha startat svagt när de vinner VM och kanske blir det så nu igen. Flytet fortsätter och vi har Suomi i semi, vilket med tanke på finnarnas många svaga matcher tidigare torde vara det enklaste motståndet. Men växer inte kronorna kan det ta slut. Inget kan tända ett finskt lag som chansen att få spöa Sverige.
Kommentera