Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831110

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Håller med. Naturligtvis härligt att ha haft en världsspelare som Bengt men långa bollar på Bengt-stilen lyckades ju inte ända fram. Dock har han säkert liksom före honom Stenmark och Burken Borg öppnat horisonten för andra och när det gäller sparkbollen kom först U-landslaget och nu seniorlandslaget med en vilja och ett samarbete som kan flytta på berg och det är ljuvligt att se:-)

Håller med om att man tappat intresset när det ofungerat så jävligt och sanningen är den att under år när våra landslag så infernaliskt saboteras av inkompetenta ledare finns det ingen anledning att stryka dem medhårs eller "hoppas" och "stå bakom" utan tvärtom all anledning att förklara att skit är skit.

Det gällde Hamrén som var för blyg för annat än att lyda den långe och insåg aldrig att det var hans förbannade uppgift att ordna en fungerande fyrbackslinje och ett försvarsspel som kunde stå emot, även när vi hade det långa verktyget längst fram; det gällde i ännu högre grad gnomen Mårts som var så fruktansvärt efter sin tid att han inbillade sig kunna chefa över NHL-stjärnor och fylla på landslaget med Apor.

Visst var det kul när sparkbollslandslaget vann matcher efter att ha presterat usel sparkboll men den långe blixtrat till med några världsnummer.

Men det är så j-a mycket roligare nu att se hur de alla är överens om att ge allt för varandra och för laget.

Banks sa före matchen att Frankrike hade på varje position världsspelare som var och en var bättre än varje svensk spelare inklusive att Frankrike hade stora stjärnor som inte ens gick in i laget. Det var säkert helt korrekt spelare för spelare men liksom i hockey kan ett lag bli så extremt mycket bättre än summan av varje enskild spelare, om bara de alla har viljan att ge allt för laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Dessutom tror jag Slatte inte hade haft några problem med tränare som satt ner foten och förklara nu gör vi så här. Killen har ju haft stoneface Capello som tränare. Om man inte gör det så tar nog Slatte över utan några direkta betänkligheter. Btw gillar jag Kim som kommentator, Anders S är.... gnällig;)
Kommentera