Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831179

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Noterar att hatbrottslingen Fjodolf och hans sidekicksapmonster är slagna i grunden, av att upptäcka fakta.

Nämligen att det lag, som helt överlägset är bygdens lag, är Djurgården. Samt att Gludlaget från Luleå fullständigt krossar nuvarande Aplag när det gäller att vara bygdens lag.

Apmonstren är så knäckta att de påstår (lögn, naturligtvis) att vi dubbelräknat Lindberg Råkkar.

Ha ha ha, fårskallar. Även om det pulvriserar Apan kom så många av våra Gludhjältar från bygden.

Men även om vi hade dubbelräknat - vilket vi inte gjort - och plockar bort varannan spelare från bygden i Luleålaget 1996 har vi fortfarande FLER SPELARE FRÅN BYGDEN än nuvarande Aplag, köpelaget. Och då har vi t o m tillåtit att pulvren räknar Gustaf Lindvall - som inte alls är målvaktsutbildad av Apan - samt highsticking Lindström - som är mer eller mindre en ren MooDooprodukt efter sina sex viktigaste utvecklingsår i MooDoo - som "egna Apspelare från egna Apbygden".

Ha ha ha, krossade, pulvriserade, slagna i grunden. Ingen ovanlig erfarenhet för okunniga apmonster förstås, hur mycket hatbrottslingen Fjodolf försöker gömma sig under nya alla lika fula namn.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den lille sidekicken - som har det lite svårt med tänket - spelar ficktennis och hoppas att Näsan ska köpa in Öret-spelaren Joel Mustonen för att Apans kvot av spelare från den ena bygden ska öka.

Joel Mustonen från Uleåborg. En ren Approdukt, förstås, uppvuxen i "bygden".

Men vad är igen-kligen "bygd"?

Hembygd, landsbygd, glesbygd har man ju hört talas om, men apbygd?

Jag ser framför mig den där scenen i början av Stanley Kubricks 2001, där aporna tjattrar och hoppar, med rörben i greppet. Ungefär som när Apan spelar hockey, fast med klubbor i stället för rörben.
Kommentera