Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831182

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Den lille sidekicken - som har det lite svårt med tänket - spelar ficktennis och hoppas att Näsan ska köpa in Öret-spelaren Joel Mustonen för att Apans kvot av spelare från den ena bygden ska öka.

Joel Mustonen från Uleåborg. En ren Approdukt, förstås, uppvuxen i "bygden".

Men vad är igen-kligen "bygd"?

Hembygd, landsbygd, glesbygd har man ju hört talas om, men apbygd?

Jag ser framför mig den där scenen i början av Stanley Kubricks 2001, där aporna tjattrar och hoppar, med rörben i greppet. Ungefär som när Apan spelar hockey, fast med klubbor i stället för rörben.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Fjodolfs lille sidekick bland hatbrottsliga apmonster har läst Aftontrasan och vild av förtjusning kastat sig över Trasans lista och kommentar, eftersom Trasan trasar sönder eventuella Luleåförhoppningar.

Vi, som läst Trasan och slika gyttjemedier ett antal år vet ju att det enda man kan lita på är att det inte alls går som Trasan tror.

Annars vet vi ju att Luleå efter senaste säsongen och alla byten i ledningen kan få ett mellanår innan det ordnar upp sig. I skrivande stund är vi dock inte så nervösa eftersom ett av de i särklass bästa bytena - på en av de viktigaste positionerna - är att vi får Luleå-ikonen Bulan som huvudansvarig tränare. Vilket gör att man tänker att vi får väl ändå tillräckligt med lag bakom oss och från nästa säsong efter kommande blir det bara bättre.

Men Fjodolfs sidekick begriper inte det. Vilket inte är så oväntat eftersom det inte är så mycket han begriper.

Nu har jag sett den lilla apmonstersidekicken skriva..., nej, förorena nätet i c:a 10 år och inte en enda gång har han insett att efter punkt kommer ett mellanslag.

Men idag lyckades han. Vad kan det bero på? Har han äntligen lärt sig det, som t o m vanliga sexfingriga lär sig i 7-årsåldern?

Eller är det någon ann som skrivit det? Han kanske bett någon normalbegåvad skriva, även om innehållet talar i motsatt riktning.
Kommentera