Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831279

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Blister Brigade: Det är "Sofos". Ett komplett fiasko vars sämsta insats var att erbjuda sig bli moderator för Apboken, varpå den öppnades igen. Utan det klavertrampet hade vi nu nog varit av med de två andra apmonstren från Hockeysnacket, eftersom de raskt ådrog sig livstidsavstängningar i de andra böcker de hemsökte.
Sofos gjorde ju inte ett skit utan lät de två apmonstren hållas. Sedan har det framkommit att han delar monstrens uppfattning och hans enstaka inlägg är på samma vedervärdiga nivå. Han är en alltigenom sektindoktrinerad cyklop som bara fungerat som en s k nyttig idiot enligt min bedömning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu slår Apan alla rekord!

Nej. Det handlar inte om att laget samlar Glud på hög vilket apmonstret Fjodolf påstår för att karakterisera en ssäsong då apan efter åratal med seriesegrar och finalplatser kollapsade till plats 6 och utsparkade redan i kvartsfinal.

Nej, det handlar om anständighet. Apan har ju årligen i början av augusti skickat pressmeddelande kopierade på varandra om att "Intresset i Apschtaan är större än någonsin - rekordpublik på första isträningen!" för att beskriva en gratisföreslällning där småbarn fick ansiktsmålning fiskdamm och spela hockeyspel till banjopublik, medan landet i övrigt äcklades.

Nu tar man hela steget ut och utan att skämmas förklarar man att 8 augusti blir det Apans första isträning och gissa var?

Det blir på Stora Scenen i Folkets Park.

Harrejavvlar hur de ljuger vidare utan att skämmas. Antar att Pea kommer att gå runt och kräva betalning för parkering på kommunal mark som vanligt utan att polisen ingriper mot lagbrottet, i denna kommunaldopingens förlovade hembygd.

"Första isträningen sker på Folkets Parks Stora Scen"! Är det inte dags att ligan slänger månglarna ur templet? Tvångsnedflyttar detta s k lag som tilllagkapten utser landets störste fulspelande, filmande, fuskande fläskberg?
Kommentera