Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831281

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Nu slår Apan alla rekord!

Nej. Det handlar inte om att laget samlar Glud på hög vilket apmonstret Fjodolf påstår för att karakterisera en ssäsong då apan efter åratal med seriesegrar och finalplatser kollapsade till plats 6 och utsparkade redan i kvartsfinal.

Nej, det handlar om anständighet. Apan har ju årligen i början av augusti skickat pressmeddelande kopierade på varandra om att "Intresset i Apschtaan är större än någonsin - rekordpublik på första isträningen!" för att beskriva en gratisföreslällning där småbarn fick ansiktsmålning fiskdamm och spela hockeyspel till banjopublik, medan landet i övrigt äcklades.

Nu tar man hela steget ut och utan att skämmas förklarar man att 8 augusti blir det Apans första isträning och gissa var?

Det blir på Stora Scenen i Folkets Park.

Harrejavvlar hur de ljuger vidare utan att skämmas. Antar att Pea kommer att gå runt och kräva betalning för parkering på kommunal mark som vanligt utan att polisen ingriper mot lagbrottet, i denna kommunaldopingens förlovade hembygd.

"Första isträningen sker på Folkets Parks Stora Scen"! Är det inte dags att ligan slänger månglarna ur templet? Tvångsnedflyttar detta s k lag som tilllagkapten utser landets störste fulspelande, filmande, fuskande fläskberg?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Låt oss - i stället för Apsanningarna - leverera fakta angående "intresset för hockey i Apschtaan".

Här nedan ser vi genomsnittlig publik på matcherna i Elitserien SHL för Apan. Som alla förstår en helt korrekt övervakning av intresset för aphockeyn lokalt. Vi kan ju konstatera att det blev ett jätteryck efter första året, då folk överraskades av att ständiga förlorar-laget Apan lyckades kvala sig kvar. Sedan tappades det ju av, som vanligt, men klättrade uppåt igen medan Apan fyllde laget med köpespelare och de skenbara framgångarna i de historiskt svaga elitseriesäsongerna lurade folk till arenan.

Men senaste tre säsongerna visar ju med all önskvärd tydlighet att nu går det rejält utför. Prognosen är förstås att det kommer att eka tomt i den kommunaldopade arenan kommande säsong då det är tveksamt om de ens drar 4000 på matcherna.

Finns det inte någon regel för ligan som innebär att lag som är så fenomenalt ointressanta för bydgen - sannolikt eftersom de inte spelar med spelare från bygden - kan tvångsdegraderas?
Kommentera