Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1831560

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
hanzon: I stort sett sedan Apan kom upp i Elitserien har Apan fört en kampanj riktad mot Luleå Hockey där Apan framställs som bästigast i historien på alla möjliga sätt medan Luleå Hockey blir hånade och hatade för påstådd skit. Bakom detta har stått diverse troll och hulligansupportrar men tyvärr också en ökänd lögnarjournalist som varit djupt insyltad i Apans organisation.

År efter år sket jag i det men tröttnade till slut på att se mitt hjärtas förening släpas i smutsen på (t o m våra egna) internetforum och i tidiningarnas kommentarsfält och senaste åren har jag synat lögnerna genom att lyfta fram fakta.

Det är inte speciellt krävande - som svar på frågan "hur jag orkar" - och att bra lyfta upp fakta på detta vis gör jag med vänsterhanden utan besvär.

Det är vad som driver mig.

Hur bedömer du att du själv skulle agera när du ser det tusende inlägget som sprider lögner och hån mot din egen förening och dess spelare, tränare, ledare och supportrar samt mot staden och länet?

Du skulle skita i det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag skulle tycka att det inte skulle vara så bra, så istället för att gräva ner mig och slösa energi, så skulle jag hellre lägga ner den energin på det egna laget. Tror att det upphör alla dessa hat mm.
Kommentera