Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832100

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Fast du svarade helt rätt förstås, såväl i fråga som innehåll som val av tråd.

"Fel tråd" är min personliga uppfattning eftersom jag tycker att ett rullplanksforum som detta haltar betänkligt jämfört med ett trådforum, tyvärr, och då ser jag gärna att allt som skrivs, skrivs rubricerat väntan på Luleås Glud. När det väl kommer får det bli ny tråd, eller så lägger jag av att skriva.

Den som väntar på något gott...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jahaja, denna dagen har so far bjudit på dåde glädje och sämre.
Sämre att vi missade batterifabriken och att Apschtaaan är kvar i racet men långt ifrån korad vinnare med starka Västerås som motståndare.
Att vi failade trots bättre förutsättningar än Apschtaaan med bla färdig tomt, hamn, tekniskt universitet, framtida tillgång till bostäder med 4000 nya bostäder i pipen i bla en helt ny stadsdel på Kronan.
Att jämföra med Apschtaaans vårdcentral, småbåtshamn, 3-byggnaders "Campus" och några mindre husbyggen vid diket de kallar älv.
Nej det här får politikerna ta på sig med engagemang lika när Facebook fixades hit hade det varit klart men högmod går före fall, se bara på Apan som varje år före säsongstart har gludet klart :)

Nå nu till det roliga....Luleå är åter top 10 bland Sveriges bästa idrottstäder. Kan vi slå fjolårets 8:e plats, jag tror det. Apschtaaans blygsamma 25:e plats känns nästan pinsamt dålig men så har de ju bara sitt AIK i högsta serien i någon större idrott dam som herr.

Och så det bästa till sist..... Lövenprodukten, den sämre av de bägge hockeyspelarna Sebastian Aho, lämnar Apan för NHL och försvagar Aplaget väsentligt.
Man blir fan glad på riktigt!
Kommentera