Luleå HF

115477 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1832296

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Bandyklubben Apan, som efter drygt 20 år kom på att försöka pela håki eftersom alla andra gjorde det har fortsatt kopiera och stjäla idéer och annat av andra.

Efter att ha skämt ut sig genom att stjäla Bergbyns damlag som - när de skulle spela i Riksserien - las ned av Apan Ap-Pea har de nu "kommit på" att de ska spela damhockey igen.

Allt beror bara på att Apans vakttränares dotter visades vara jätteduktig som hockeyvakt och redan som 15-åring senaste säsongen fick vakta Luleå Hockeys mål i SDHL när vi slog blivande svenska mästarna med 8-0.

Aporna kunde inte stå ut med tanken att lilla Tindra som andra vakter skulle söka sig till välrennomerade vaktutbildarna i Luleå. Så efter att ha utpressat kommunen några år för ännu mer kommunaldoping förklarade de att "nu bildar vi damlag".

Men hur går det?

På apans hemsida står det inte ett dugg om något aplag. Umeåbon sebastian aho som nu lämnar Apan har två duktiga systrar så de kan väl hänga på?

Nejdå. De sticker till Linköping för att lira med dampungen.

Men apan har förklarat att de ska börja från början och bygga långsiktigt från grunden genom att utbilda flickor som blir damjunisar som blir damsenisar så det är väl därför vi inget hört?

Jovisst har vi hört. Apan har presenterat tre nya spelare. Varifrån?

Ja, var brukar Apan få nya spelare?

Man köper!

Nu har de köpt tre damhockeyspelare från Luleå.

Köpeklubbarnas KÖPEKLUBB kommer loss som vanligt.

Undrar om damerna får plats på "första isträningen" för Apan. I år ska de ju inte ens köra första isträningen i hockeyhall utan på Apschtaans Folkets Parks Stora Scen.

Men som hela tiden i Aphistorien verkar Apan som vanligt skita i damerna. Nej, nu förstår jag! Damerna får paraplydrinkar och i glasen den enda is som kommer att förekomma på isträningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har noterat att det vart två st f.d Luleåspelare som lagt skridskorna på hyllan efter gångna säsong.
Både Chris Abbott och Per Arlbrandt lägger visst av :-(
Två duktiga spelare som väljer att inte fortsätta förgylla Elitserien....lycka till med dom än ska göra. Det var ett nöje att se båda de i Luleåtröjan.
Kommentera