Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833029

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och nu är vi här: Dagen med stort D.

Apans första isträning!

Den pågår just nu, i C-hallen i Apkraft Arena, inför några hundra åskådare. Ändå kommer Apan programenligt som varje år senare ikväll att komma ut ur påhittsgarderoben och över landet utskicka apsanningen att premiären bevistades av fler apsupportrar än någonsin och det nya rekordet visar att hockeyintresset i Apschtaan är större än någonsin.

Vad är underlaget?

Jo, ikväll har de hittat på att ha "kickoff" på Folkets Parks stora scen. Där blir det den vanliga visan med fiskdamm, banjomusik och paraplydrinkar; falskeligen beskriven som "ishockeypremiär" av Apans sektprofeter, från vars munnar strömmar s k apsanningar, med tillrättalagda s k alternativa fakta, som får "fakenews" Trump och Bagdad Bob att te sig som sanningsapostlar.

Vi saxar från Apans egen hemsa:

"Fri entré! Kvällen inleds kl 16.30 med en brännbollsmatch mellan Skellefteå AIK och supportrarna i North Power. Folkparken startar samtidigt grillen för den som önskar något att äta. Från kl 17.30 kommer Acka och det kommer att finnas ansiktsmålning, speedshooting och tävlingar. Dessutom är Intersport på plats med souvenirer till reapris. Rinkside och Skellefteå AIK:s kontor finns på plats och erbjuder presentkort för 400 kr (värde 500 kr). Kl 18.20 äntrar Dan & Dom scenen i väntan på spelarpresentationerna som drar igång kl 18.30. Därefter kommer spelarna att finnas på arenan för autografskrivning, ingång via entré 12. Guldbaren och hamburgerkiosken kommer att vara öppna."

Ishockey?

Nej, vi som inte kallar svart för vitt och tvärtom vet att det bara är den vanliga samlingen sexfingrade vars doft vittnar om att de inte bytt underkläder senaste året.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och änk-ligen reagerar svensk press och vägrar vidarebefordra Apans vanliga utsända Apsanningar "hockeyintresset är större än någonsin i Apschtaan" - när det bara gäller småbarn som till fri entré ställt sig i fiskdamm och liknande.

Aplaget inledde dagen med att få stryk i brännboll av NorthPower och sedan var det över.

Javisstja. Man har utsett ny lagkapten efter filmaren, fuskaren, fulspelaren fläskberget.

Det blev Petter Pontusström, en spelare som ryktades få sparken i våras. Ja, steget mellan himmel och helvete är inte stort hos Apan.

Senaste riktige lagkaptenen Erik Forsell fick ju sparken och blev lagkapten för Malmö i stället. Med följd att Malmö blev mer framgångsrikt än Apan.

Annars har de ju bara för vana att köra med köpespelare som lagkapten. Köpespelaren fläskberget, köpespelaren Micke Renberg, köpespelaren Magnus Wernblom och så vidare i köpeklubbarnas Köpeklubb.

Apan tog sig till elitserien med 83% köpespelaren men hockeyns svar på Bagdad Bob menar att de spelar med 5 av 10 spelare från bygden....

Den vanliga samlingen byfånar sägs ha deltagit i dagens baluns, sannolikt utmärkande sig genom att tränga sig förbi småbarn i kön till fiskdammen:
Kommentera