Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833338

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sidekicken till hatbrottslingen, jubelidioten från Övik, befläckar Apboken och MooDooboken med sina återkommande lögner om att Luleå Hockey myglat till sig en miljard i sponsring från staten.

"…Luleå som levt på staten ( dina och mina pengar ) och spelare utifrån sen de startades…. Vill lägga till att i ca 30 år har Luleå HF inte påverkat spelet, hockeyn i positiv riktning heller…pumpa in miljoner år ut och år in tycker jag är fel. Statens pengar ska spridas bättre och komma alla medborgare till godo. Om man räknar från slutet på 70-t till dags dato tror jag det kan handla om nära en miljard som hamnat i Qatar…"

Den vedervärde kretinen sitter och ljuger som vanligt, när han inte betecknar de som spelar, tränar eller är supportrar till annan klubb för "undermänniskor". Det handlar alltså om begreppet "untermensch", något som lanserades på 1930-talet och något senare användes som legitim definition för att gasa ihjäl miljoner människor.

Fy satan så vidrig denne barbrud är, men eftersom han fungerar som sidekick till ett hatbrottsligt troll är det inte oväntat; i synnerhet eftersom de båda påstår sig vara supportrar till den klubb, som har flest supportrar avstängda från arenor efter heilande; tillika belägen i en stad vars lokaltidning nyligen fastställt är bostadsort för de flesta nazidårar i Norrland.

"Staten har pumpat in en miljard i Luleå Hockey" hävdar Barbrud. Och DansbandsWolf och andra passar på att fråga efter källa på det.

- Det är statliga SSAB, gnyr apmonstrumet, och får till svar att SSAB privatiserades för 25 år sedan.
- Jo men statliga LKAB äger ju SSAB, replikerar apmonstrumet, och får återigen veta att LKABs ägarandel handlar om 2-3% och LKAB har därför ingen som helst makt att påverka SSAB.

Så går det när apmonsters lögner, apsanningar i form av "alternativa fakta" prövas mot verkligheten. Den lille knähunden - eller rättare knäapan - blir snabbt krossad av DansbandsWolf och Wilhelmsson.

Sanningen är den att Sydbotten i alla tider snott till sig vinsterna av de väldiga naturrikedomar i form av malm och vattenkraft som finns i Norrbotten och gör så än idag. Små smulor fördelas lokalt, men väsentligen placeras de väldiga rikedomarna i statliga slash privata fickor och kommer i första hand invånare och privatpersoner i södra Sverige till glädje.

Till skillnad då från norra Västerbotten där kommunen är 100% ägare av ApKraft, vilket de utnyttjar genom att bestämma att bolaget varje år utan rimlig motprestation ska skicka över >10 miljoner till Apan, oberoende av om Apan behöver några stålar eller inte.

Luleå Hockey använder sina resurser för att stödja hockey för män och kvinnor i Norrbotten. Apan samlar stålarna på hög till dess den lilla bandyklubben var rikast i hockey-Sverige; medan de lade ned damhockeyn, även om de nu simulerar att de börjat om - något ingen sett röken av förutom då att köpeklubbarnas KÖPEKLUBB Apan köpt tre damspelare från Luleå Hockey.

Ja, denne sidekick är lika lögnaktig och vidrig som det andra apmonstret, även om sidekicken kan skylla på att han är så korkad att han inte begriper bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser att det diskuterats om vilken stad i Norrland som är vackrast! Luleå är överlägset finaste staden i Norr och ja jag har varit i alla dom större städerna i Norr och lule skärgård är outstanding dessutom!! Gävle räknar jag inte till Norrland annars är det en fin stad det också . Förlåt för mitt icke hockey relaterade inlägg ! Ha en fortsatt trevlig helg // Pjåtor
Kommentera