Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1833755

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: nja.. Utseendet kan man knappast beskylla någon för. Det känns en bra bit under bälet. Fast mentaliteten hos Hardy känns igen när man kollar på Jimmie. Det är ok att ta till vad som helst bara man "vinner". Även om det inte handlar om att man "vinner". Mer att förhindra att motståndaren inte vinner genom att använda alla till buds medel, fusk och filmningar inkluderat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Powerfade: Håller definitivt med. Det är en bra bit under bälet. Naturligtvis ska man hålla sig över bälet, annars går det illa.

Personligen tror jag faktiskt att utseendet ofta speglar karaktären. Utseendet tar en väsentlig roll i kroppsspråket som ofta är viktigare än orden. Se bara på bilden av hardy. Alla som ser denne får omedelbart uppfattningen att den som ser ut på det sättet inte är någon att lita på eller ens förvänta sig några berömvärda insatser av. Snarare tvärtom. Hur har han kommit att se så snedrunkad ut?

Är han född sådan och sedan han mötts av äckelkänslor från alla i omgivningen hela tiden har han som konsekvens utvecklat det klandervärda uppträdande han försett hockeyvärlden med?

Eller har hans obehagliga karaktär givit fåror i fejan och uttryck som speglar hans karaktär?

Här finns förvisso båda alternativen tänkbara som möjligheter, kanske dessutom i kombination, något som fick stöd i kunskapen om att han lirade hockey med speciellt utformade aphandskar som hade plats för samtliga sex fingrar per hand.

Detta om hardy. När man kommer in på fläskberget Hollywood blir det än värre och eftersom jag inte vill få upp lunchen avstår jag från att befatta mig med fläskberget idag.

Maan kan dock konstatera att allt, som under alla tider sipprat från nämnda fläskberg tveklöst kommit fram under bälet, närmare bestämt från den bakdel som sannolikt skulle kunnat användas avbildad som terapi för svårt angripna bulemiker.
Kommentera