Luleå HF

115825 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1834326

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Jahaja. Eller rättare sagt nähejnä.

Matchen slutar 6-2 till Kärpät och även om jag tyckte att Luleå såg hyggliga ut de första miunuterna jag såg av matchen - mitt i andra halvlek - blir det sammanlagda intrycket att dagens Kärpät var minst ett nummer för stort för dagens Luleå Hockey. Visserligen liten rink och visserligen ett finskt lag som gått på is några veckor före vi (ja, det heter vi; inte oss) men det finns en hel del för Bulan att jobba med för att vårt lag ska leverera det yttersta de nu kan, när de nog inte kan så mycket.

Lassi släppte en del man inte är van att se honom släppa, dock ohjälpt förstås av ett "nytt" försvar som inte fått smaka på Bulansaliv i ansiktet tillräckligt, men trist om Lassi blir på fjolårets nivå...

Några s k trotjänare såg riktigt sega ut. Medan lagens yngsta var desto piggare. Låt oss hoppas att Einar och Isak får ett genombrott i "the Övertorneå Connection"-klass i år.

Det lär vi behöva.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Torsk mot Kärpät är väl inget att orda om på en försäsong.
Roligt för dem att äntligen hitta nät också, lika många mål i denna matchen som totalt i de fyra föregående.

Var det någon som stack ut i respektive lag, positivt eller negativt?
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Kollade in apboken, för att se hur apmonstrumen ska tackla dvs bortförklara att landets sämsta SHL-supportrar är Apsupportrarna.

Det blir väl det gamla vanliga: det är dummmarens fel. Eller så är apsupportrarna "nedtränade" vilket ska tolkas som att de blir otroligt bästigast när de väl kommit igång.

Ack ja.
Kommentera