Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835509

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
KulaShaker: he he, polis/åklagare i Apschtaan är liksom politiker, media och alla andra djupt insyltade i sektmentalitet. De kommer med hur mycket skit mot andra som helst och är så svagt begåvade att de utan vidare offentliggör motiv som verkar tagna från någon malign apsupporter.

Arenavakter, poliser och åklagare har kommit med helt otroliga dumheter under åren.

Här har vi alltså att enligt lokalbladet Norrans granskning är nazismen i Norrland starkt lokaliserad till Apschtaan. Ett antal infödda apor är nazzar och andra har flyttat till Apschtaan för att trivas med sina gelikar av puré white trash-typ. Apans supportrar har svenskt rekord i avstängda supportrar efter att som gäster i andra arenor ha heilat loss. Och på nätet sitter maligna apmonstrun och sprider främlingshat och betecknar supportrar av andra lag som "untermensch".

Och när Luleås supportrar påpekade sådant för fyra år sedan får en inte alltför begåvad appolis för sig att Luleå hetsar mot "folkgrupp"!

Ja, gudars skymning hur extremt korkade och sektdrillade vissa är...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha! Jag kommer ihåg att jag påpekade flera gånger i apforumet på Svenska Fans att de borde verkligen ta itu med sina heilande supportrar. 100 % av svaren var i stil med "du är bara avundsjuk", "fan vad du ljuger", "men ni då som pinkade på Skeåtruppens buss" osv.
Jag måste erkänna att jag blev rejält skadeglad då en av heilarna till slut fastnade på bild i direktsänd TV. Detta möttes självklart med enoooorm förvåning av alla skeåfans, klubbledare och deras propagandablaska. Något liknande hade aldrig någonsin hänt förut mässade de enhälligt.

Vad blev då egentligen straffet för denna lilla fjant kan man undra...han blev avstängd från allt resande under resten av säsongen. Pinsamt svagt och om du frågar mig borde han ha blivit portad från alla arenor och förpassad till TV-soffan under minst fem års tid. Där kan han sitta och vifta bäst fan han vill.
Kommentera