Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835517

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Haha! Jag kommer ihåg att jag påpekade flera gånger i apforumet på Svenska Fans att de borde verkligen ta itu med sina heilande supportrar. 100 % av svaren var i stil med "du är bara avundsjuk", "fan vad du ljuger", "men ni då som pinkade på Skeåtruppens buss" osv.
Jag måste erkänna att jag blev rejält skadeglad då en av heilarna till slut fastnade på bild i direktsänd TV. Detta möttes självklart med enoooorm förvåning av alla skeåfans, klubbledare och deras propagandablaska. Något liknande hade aldrig någonsin hänt förut mässade de enhälligt.

Vad blev då egentligen straffet för denna lilla fjant kan man undra...han blev avstängd från allt resande under resten av säsongen. Pinsamt svagt och om du frågar mig borde han ha blivit portad från alla arenor och förpassad till TV-soffan under minst fem års tid. Där kan han sitta och vifta bäst fan han vill.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jo, de stoppar aphuvudet i sanden som strutsar och förnekar det som hänt.

Likadant när det gäller apkastrofen i kvalet med "Hinz-affären" och Aphulliganernas uppträde mot chefredaktören året efter. Har tagit upp det med diverse apsupportrar.

De flesta - t ex Big Jim eller vad han nu kallar sig (en snubbe som länge försvarade Sten-Georg på SvenskaFans) - förklarade att de inte hade någon information alls, eftersom de "blivit Apsupportrar först hösten efter händelsen".

Apmonstrumet själv smet inte undan med den ursäkten men förklarade i stället att alla de där sönderskurna däcken inte alls hade något med hockey att göra utan det handlade om besvikna tidningsläsare som reagerade då hon var inkompetent och inte dög till att chefa för en "tidning". Tidning är väl svårt att kalla den. Snarast ett utvidgat annonsblad med några tusen läsare som överlever bara genom tidningsstödet dvs dina och mina erlagda statsskatter;-)

Den "inkompetente" är alltså numera chefredaktör och ansvarig utgivare för Aftonbladet, Nordens största tidning. Så var det med den "inkompetensen".

För att inte tala om hur den vidrigaste av dem alla - brännvinsjournalisten Fehlman - förstorade upp varenda sak som Luleåsupportrar gjorde och hittade dessutom på saker som han sedan påstod sig ha fått av anonyma källor, skyddade av lagen, för att skriva skit om Luleå. Samtidigt som han sket fullständigt i att ta upp något som apsupportrarna ställde till med.

Värst var ju den dagen han morgonen inför Apan-Luleå i Skellefteå skrev rubriken "STANNA HEMMA, IDIOTER" för att hetsa mot Luleåsupportrar och efter matchen - som Luleå vann - låg Apsupportrar i bakhåll med stenbumlingar och attackerade supporterbussen på väg hem.

En supporter ringde då - från bussen med blödande, skadade supportrar - och sökte Fehlman för att informera om vad han ställt till med.

Vad gjorde Fehlman? Skrev han om aphulliganernas överfall? Nejdå. Däremot skrev han att en lulesupporter sökt honom i telefon (utan att få tag på honom) på kvällstid och det ansåg Fehlman vara likställt med ett "mordhot".

Jaja. När man tänker på denne Fehlman känner man sig som en grabb - lätt igenkänd på isen för sin bakåtlutade stil och hjälm - kände sig i våras...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En dag kvar till nedsläpp och oj så man längtar efter att det äntligen ska sätta igång. Jag ser faktiskt fram emot denna säsong mycket mer än t.ex. föregående då vi hade ett mycket namnkunnigare lag. Jag har inga högre krav än play-in då det känns som att Luleå gör lite av en nystart, däremot tror jag att Luleå kommer bli mycket trevligare att följa denna säsong pga att vi äntligen har en tränare som vet vad han gör och ett par fruktansvärt lovande småknattar.

Tipset inför morgondagen är 4-1 eller 4-2 till Luleå, samt två skeåtroll som slaviskt följer matchen medan de hinkar i sig det suraste och billigaste av rödvin :)
Kommentera