Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1835602

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
En dag kvar till nedsläpp och oj så man längtar efter att det äntligen ska sätta igång. Jag ser faktiskt fram emot denna säsong mycket mer än t.ex. föregående då vi hade ett mycket namnkunnigare lag. Jag har inga högre krav än play-in då det känns som att Luleå gör lite av en nystart, däremot tror jag att Luleå kommer bli mycket trevligare att följa denna säsong pga att vi äntligen har en tränare som vet vad han gör och ett par fruktansvärt lovande småknattar.

Tipset inför morgondagen är 4-1 eller 4-2 till Luleå, samt två skeåtroll som slaviskt följer matchen medan de hinkar i sig det suraste och billigaste av rödvin :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, idag är det dan-före-dan och dags för det halvår då hockeyn lever:-)

Jag håller med dig om hur man tänker inför säsongen. Var mer pessimistisk tidigare och tänkte att det blir bara att överleva i år och som första och kanske enda prio ha att slippa kval. Men det tycks av de spelade matcherna som att Bulan snabbare än man trott börjar få ordning på gubbarna och man får ännu större förtroende för att vår hjälte ska kunna hantera laget.

Hoppas du får rätt om tipsen. Att spöa Öret - ett av de lag vi hoppas ska kriga bland strecken UNDER oss - vore en perfekt start på SHL för Luleå.

Dessutom har vi ju Luleå Hockeys damlag som 19.00 ikväll samt 11.00 i morgon i Delfinen möter Dampungen x 2.

Det där är ju särdeles viktiga matcher för damlaget. I upptaktsmötet tippade 5 av 10 tränare att Dampungen skulle vinna SDHL, 4 av 10 tippade Luleå (bara Damgården tippade Damgården).

Dampungen har ju inlett med att tappa en pinne mot Damgården och samtliga tre pinnar mot Luleå; detta hemma i Linköping dessutom.

Om ett dygn har Dampungen alltså redan spelat 3 av de 4 matcher de har mot Luleå i serien. Resultaten är således extremt viktiga. Att vinna serien och därmed få hemmafavör i slutspelet kan ju ha synnerligen stor betydelse i damhockeyn. Ungefär som förra våren, då Luleå i seriens sista match och sista period öste in mål och passerade Dampungen, som lett serien hela tiden, på målskillnad och sedan vann vi ju finalen mot Dampungen inför välbesatta läktare och mäktigt stöd av Luleåsupportrar i Delfinen:-)

Tack och lov lyckades vi stoppa det idiotiska påhittet att damernas final skulle spelas i Apschtaan av alla eländiga platser...
Kommentera