Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1837423

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Skönt iaf att det blev två poäng mot Djurgården, men det ska väl vara f-n att det inte ska gå att stänga matcherna.
Som Sven poängterade tidigare så är Luleå effektiva då det väl kommer till straffskytte och att vi t.o.m är det bästa laget i den spelformen är ju inte dumt :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Det hatbrottsliga apmonstrumet applåderar warulfvsspelare som inte gnäller när de åkt på en ordentlig tackling.

För att följa upp med "Hade någon av situationerna involverat spritt språngande typer som Per Ledin eller Gnomström så hade det vart snuttefilt och ambulans på isen, kanske det bett om en mobil för att ringa mamma alternativt micken för att ge de sista orden. "

Vilket visar att vederbörande bara sitter och ljuger och hittar på, djupt nere i vinlådan. Vi som känner spelarna i fråga vet ju att de är urtypen för spelare som ger allt hela tiden utan att gnälla.

När det gäller gnälleri är väl Apan numera landets gnälligaste? Fåntrattar som behöver bamseplåster och "vila" en halv säsong för ett blåmärke, gnällspikar som klagar på "dummaren" och skyller alla förluster på denne, som ljugit om fulspel från moståndare medan de själva haft highstiocking och fläskberget toppande utvisningsligorna efter att ha använt klubban i ansiktet och på kroppen på motståndare eller överfallit dessa bakifrån, delat ut slöfötter och tacklingar med axelskydd i ansikte och allt annat som fläskberget pysslade med och drog på sig långa avstängningar för.

När det gäller köpespelaren Petterström är det min uppfattning att denne är en normal kapten, ungefär som Forssell var, till skillnad från landets störste fuskare fläskberget. Men om det räcker att bli av med fläskberget för att laget ska ändra sig och bli sportsliga? Nej, jag är tveksam. Med ledare som Klockare och CryBert är det nog inte möjligt.

Så pass begriper nog Apan också och det är anledningen till att de gjort sitt yttersta för att skaffa sig riktiga tränare. Men sedan både Rönken och Bulan gång efter gång tackat nej till APornas "komse, komse, komse" hur mycket stålar de än lovat under bordet får de hållas med kaosparet Klockare-CryBert. Undrar om de inte därigenom kommer att floppa och kollapsa under säsongen, utan ledarskap?
Kommentera