Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1842729

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Du glömde nämna matchens värsta filmning: Lindström genar genom målområdet, kör bakifrån på Felix högra ben INNE i målområdet och gör sen ett framlänges svandyk för att domarna ska ge Felix en tvåa för interference. Felix kunde i det läget lätt ha "ramlat" bakåt och fått MED sig en tvåa för goalie interference, men sån skit sysslar vi inte med. Det låter vi aporna hålla på med....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Huge: Aha, tack, Huge!

Jag höll på att städa huset men hade matchen på så jag kunde titta då och då samt se repriser.

Men det där missade jag. Fint att du uppmärksammar Apans fulspel så att det kan hängas ut till allmän beskådan.

Jag tror att vi har Apan "figured out" nu. Det kastar in hela kopplet köpespelare för att tuta-och-köra med den spritt språngande robothockey framåt som är det enda de förstår.

Går det så går det-hockey, det enda som CryBert och Klockare fattar.

Men när det inte går kommer fusket fram, speciellt då den köra på motståndarvakt-mentalitet som den vidrige och äcklige fläskberget etablerade som "Ap-specialitet".

Det var underbart att se hur Pölsan klämde till Apan och det hade blivit med betydligt större siffror om inte köpespelaren Ortio haft en bra dag.

Mycket spännande framöver att se hur Pölsan kommer att gå- Kanske kan man efter denna fina omelin-inledning fortsätta likadant? Kanske t o m Sjödin blir kvar som huvudtränare, om Bengtzén avvaktar? Sjödin är för j-a skön "jag vet inte vad det är för j-a skitregel, den får de ta bort":-)
Kommentera