Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1844165

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Goda nyheter för svensk hockey!

Fläskberget är INTE på väg till MooDoo,

Som alla vet är ryktesspridning och allehanda alternativa fakta legio när Apan är inblandad och på senare tid har det i Apboken och MooDooboken påståtts att fläskberget skulle vara på gång till MOoDoo. Tydligen är det en enda apsupporter som ligger bakom det fåniga snacket, troligen sidekicken, apmonstrumet som arbetar inom äldrevården i Övik, utsparkad från Apschtaan, troligen efter att ha förlorat sitt prestigefyllda uppdrag som julgranständare.

Nu rensar Michael Sundlöf luften: "– Det är ingenting som är aktuellt, säger han och understryker att Ericsson inte är ett namn som Modo tittar på."

Ni kommer ihåg, eller hur?

För två år sedan spred fläskberget och hans agent en massa lögner om att diverse KHL-klubbar erbjöd fläskberget monsterkontrakt och själv förklarade han att han inte var låst till Apan utan var beredd att gå till vilken SHL-klubb som helst men närmast låg en klubb i Schweiz, som erbjöd honom ett monsterkontrakt.

Klubben i Schweiz ledsnade på lögnerna och dementerade offentligt och lade till att det fanns inte på kartan att de skulle köpa en trött föredetting som fläskberget. Innan Aplasse hade hört dementin lurade fläskberget honom att köpa fläskberget för 300 000 i månaden i två år plus sociala avgifter, pensionsavsättningar etc. Ett svindelkontrakt och Näsan sparkade fläskberget direkt när han fick chansen.

Så fläskberget är körd, naturligtvis och är det inte sidekicken som sprider lögner är det väl fläskberget själv, som vanligt. En fuskare och en lögnare och en skam för svensk hockey. Och naturligtvis lagkapten för Apan i många år...
Kommentera