Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1845799

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Å hej ba! Jo jag vet att du inte gillar det som skrivs å snackas om si å så många spelare från bygden...å jag håller delvis ibland å helt med dig emellanåt i allt du skriver om "mitt" lag...tycker själv dom kunde vara mer ärlig i och om detta. Tanken om att göra så är väl iåförsig inte så tokig...å det var väl så dom tänkte efter kk-hotet efter 1996 att man ville nå dit...men så har verkligheten kommit ikapp iåmed fler å fler söker sig över pölen plus andra proffsalternativ å marknaden gjort att tanken i princip inte går att genomföra längre(åtminstone i mina ögon).

Men sen till det här med "stulna till hokkygymet"...eeh...tror jag tagit upp det tidigare men Öhman är deffinitivt inte dit lurad med...å Olsson misstänker jag ville spela superelit å inte J20 elit så det var nog bara att röra på sig...å Wingerli från Lycksele(orten/byn där dom säger att fara till "stan" innebär Skellefte å inte Umeå trotts kortare avtånd(fast 5 mil hit eller dit räknas ju nästan som nästgårds)

Ja ja...men resten är nog tyvärr så...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Jag uppskattar din ärlighet och det innebär förstås att jag köper dina förklaringar även när det innebär att jag haft fel.

Apledarna HAR varit på andras talanger när de varit i 12-13 årsåldern, det vet vi. Men det gäller uppenbarligen inte för de du nämnde så då vet vi det.

När det gäller Tim gissar jag att förklaringen inte är något Apan vill tala högt om. Han började ju hos Apan men stack redan som 14-åring till Clemensnäs. Blev han sparkad? Eller trivdes han inte i sekten? Ett år senare skulle han söka in på hockeygymnasiet och då stack han till Luleå i stället för apgymmet. Väl uppe hos oss fick han utbildning under två år och vi utvecklade honom till landslagsman. Så gick han tillbaka till Apan och varför? Eget initiativ? Eller värvad? Jag vet inte, men lutar mot det sistnämnda.

Men alla dessa köpespelare inklusive sådana som alla inser att andra klubbar utbildat. Varför ska de hålla på att ljuga om att det handlar om sina egna?

Jag har inget emot att klubbar behöver rekrytera spelare för att hålla sig kvar i SHL. Med bortåt tvåhundra svenska spelare köpta till utlandet måste vi alla skaffa ersättare hela tiden.

Men varför ska de hålla på med påhittade alternativa fakta för att lura okunniga att de är annorlunda på något vis. Erkänn bara, ingen tänker annat om villkor än den devis som tecknas på strumpebandsorden: Honi soit qui mal y pense.

Det äcklar mig att höra alla dessa lögner och till apledningen vill jag bara meddela en värdegrund som lyder:

Tala sanning, den består,
sommar, vinter, höst och vår.
Den går hem i alla väder
och bär alltid söndagskläder.

Tänk om Apan kunde förstå och följa det?

I stället får man uppfattningen att de konsekvent väljer att tala Apsanning dvs ljuga om inte den riktiga sanningen är dem till nytta.

En sorts sexfingers svar på dåren Trump.
Kommentera