Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1845836

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Knegare: Jag uppskattar din ärlighet och det innebär förstås att jag köper dina förklaringar även när det innebär att jag haft fel.

Apledarna HAR varit på andras talanger när de varit i 12-13 årsåldern, det vet vi. Men det gäller uppenbarligen inte för de du nämnde så då vet vi det.

När det gäller Tim gissar jag att förklaringen inte är något Apan vill tala högt om. Han började ju hos Apan men stack redan som 14-åring till Clemensnäs. Blev han sparkad? Eller trivdes han inte i sekten? Ett år senare skulle han söka in på hockeygymnasiet och då stack han till Luleå i stället för apgymmet. Väl uppe hos oss fick han utbildning under två år och vi utvecklade honom till landslagsman. Så gick han tillbaka till Apan och varför? Eget initiativ? Eller värvad? Jag vet inte, men lutar mot det sistnämnda.

Men alla dessa köpespelare inklusive sådana som alla inser att andra klubbar utbildat. Varför ska de hålla på att ljuga om att det handlar om sina egna?

Jag har inget emot att klubbar behöver rekrytera spelare för att hålla sig kvar i SHL. Med bortåt tvåhundra svenska spelare köpta till utlandet måste vi alla skaffa ersättare hela tiden.

Men varför ska de hålla på med påhittade alternativa fakta för att lura okunniga att de är annorlunda på något vis. Erkänn bara, ingen tänker annat om villkor än den devis som tecknas på strumpebandsorden: Honi soit qui mal y pense.

Det äcklar mig att höra alla dessa lögner och till apledningen vill jag bara meddela en värdegrund som lyder:

Tala sanning, den består,
sommar, vinter, höst och vår.
Den går hem i alla väder
och bär alltid söndagskläder.

Tänk om Apan kunde förstå och följa det?

I stället får man uppfattningen att de konsekvent väljer att tala Apsanning dvs ljuga om inte den riktiga sanningen är dem till nytta.

En sorts sexfingers svar på dåren Trump.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, vilken vidrig tillställning i ApArenan!

Inför pinsamt låga åskådarantalet 3567 personer - varav många säkert inte ens var där och många gick hem i pauserna - serverades en "hockey" där inget av lagen kunde spela försvarsspel så vad vi såg vete fan.

I modern hockey ska det vinnande laget sällan eller aldrig lyckas sätta fyra mål, vid bra och sevärt försvarsspel och riktiga målvakt.

Men här har vi en match där FÖRLORANDE LAG gör fyra mål medan "vinnande" öser in tvåsiffrigt.

En okunnig bedömare kunde kanske förledas att tro att det här var duktig anfallshockey, men så var det inte. Det var fullständig renons på försvarshockey och det är inte hockey. Det är snarare sådant man servererar de som annars föredrar fiskdamm och ansiktsmålning.

Inte undra på att publiken sviker när Apan kör denna destruktiva onaturliga robothockey som gör ingen glad, ingen som begriper hockey iaf.

*kräkas*
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Angående Tim så har jag läst nåt om att farsan hans var rätt drivande(iåförsig rätt så vanligt i alla tider) men å tyckte visst att grabben skulle köra själv varje gång han hade pucken...inge lagspel där inte.

Åsså bidde det visst en schism mellan lagledning å just farsa så enligt honom söka sig till "fienden" Lule ;)...men väl där hos er så fick ni tydligen fason på han...han mognade å insåg väl att pappa har väl inte alltid rätt...å hans dröm var väl från början att få spela i Skellefte så därför delvis gick han tebaks...men tack för att ni fick hyfsad ordning på han...
Kommentera