Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1850414

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Tarasov: Det var som tusan! Ja, där ser man hur fel man kan ha när man drar förutfattade slutsatser. Jag står korrigerad, som det heter på googleska.

Men du är väl knappast född, uppvuxen och fortfarande bosatt i Skåne - och MooDooist?

Är du kanske född i Skåne, men numera uppflyttad till Övik exempelvis?

Nej, jag tror att jag gissar på att du kommer från höga kusten, men nedflyttad till Skåne för att du fick arbete där?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Född utomlands, uppvuxen i Skåne, bodde några år i Örnsköldsvik men det var mest en lycklig slump i livet. Börjande följa sport hösten 90, som upplagt för att bli malmöit. Men farsan var murare och ogillade Percy, har för mig att det var pga en byggolycka men kan inte svära på att det var så. Minns att de som gillade hky i byn håll på malmö, men malmö knöt aldrig an hos mig. Sen njuter jag lite av att om alla går åt ett håll vill jag gärna gå åt andra bara för att:) Tog ett halvår i Övik innan jag kom ut som Modoit.

Det var tom med så att jag ofta håll på de lag som mötte malmö, vilket medfört att jag är ganska positivt inställd till många lag. Exv så stor Djurgården rätt högt i kurs i pga finalen 92, minns även att jag höll på djurgården i fotboll rätt länge, tack vare en viss Ken Burwall som jag fastnade för i samband med någon tv-sänd match. Alla norrlandslag stod även de högt i kurs när jag växte upp.

Hur det blev Modo har jag inte någon definitiv koll på, men minns att jag hösten 93 definitivt höll på Modo i samband med någon hockeytorsdag som de hade på Svt om inte minnet ny sviker mig. Får jag gissa så är det troligt att Forsberg/Näslund påverkade mitt sinne, hoppar man dessutom på Modotåget kring 92 så har man ganska roliga 10 år fram till 2002, så klagar inte.

Öht så är var hockeytåget rätt tacksamt hösten 90 och framåt blev Vm-guld 91,92 final 93, OS guld 94, Vm final 95, hkyvm är nostalgi för mig och en av årets höjdpunkter minns tillbaka alla gånger man som snorvalp satt klistrad framför matcherna.

Bor numer i Sundsvall och trivs väldigt bra i norrland, känner inget lust att flytta söderöver alls. Gillar dessutom vinter,kyla och mörker, märkligt nog är jag inte direkt friluftsmänniska heller, men miljön/mentaliteten här uppe tilltalar mig. Rent allmänt så tycker jag den skånska mentaliteten gifter sig rätt bra med den norrländska.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Tar storyn på onsdag:)
Kommentera