Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1851852

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apans försök att "slåss" har alltså ingen effekt på Läjkers som är fysiskt starkare och tacklar ned apor till höger och vänster.

Apans brist på försvar - trots att de handlat köpemålvakten Ortio och köpebackarna Katic, Pudas, Djuse, Ellis, Kostka m fl - utnyttjar Läjkers när de känner för de. Nyss genom att enkelt kontra in 3-1.

Det är härligt att se ett sådant komplett hockeylag som Läjkers.

Däremot trist att se Apan utan någon vettig hockey och match efter match bara köra med överfall och bråk och tjafs. Ett hån mot hockeyn och man förstår att appubliken inte vill se eländet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ha ha ha, Apan fick straff i slutminut av andra och skickar in highsticking som jobbar och jobbar men Andrén går inte på något utan står enkelt emot.

3-1 till Läjkers inför tredje perioden.

Läjkers spelar komplett hockey, medan Apan inte klarar av det utan vill bråka hela tiden, men det har det ingenting för. Läjkers har skotten med 16-6 i andra perioden.

Jävligt mycket skitsnack från Apbåset och det är självklart inte bara apspelarna utan CryBert och Klockare som apar sig och skämmer ut sig.

CryBert ljuger om att lille Tim fick en tackling på knäet, men det är bara ljug, en apsanning alltså.

Sanningen är den att Tim fick en tackling torso mot torso av Rahimi, tappade luften och blev rädd. Sedan vred sig Tim när han blev tacklad och träffades då mitt på låret - inte alls knäet - av Rahimis knä. Vilket förstås gav honom ett rejält blåmärke på lårets framsida.

Blev han knäskadad? Nej, det tror jag inte, men när Tim blev tacklad var han i rotation och tänkte byta riktning, så kanske han fick problem med knät i stödjebenet. När han åkte av isen höll han HÖGER ben lyftat och åkte på vänster, och det var VÄNSTER ben som träffades av Rahimi.

Irriterande att CryBert ljuger om det och i studion sitter Swikegård och ljuger med.
Kommentera