Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856046

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Jag kan bara hålla med dig. Som skribent gillar jag honom men utanför det så verkar han vara ett sånt enormt praktarsel att jag har svårt för att tycka synd om honom. Själv hade jag aldrig någonsin anställt en sådär otrevlig människa och kan bara småflina åt att karma faktiskt fungerar ibland :)

Kommer ihåg att jag skrev en kommentar till honom för några år sedan angående någon artikel jag inte alls höll med honom om. Jag höll mig från personpåhopp och att bete mig drygt och fick ett sånt otrevligt svar av honom som avslutades med att han nöjt och utan skäl idiotförklarade mig. Jag tror på allvar att han blev skitförbannad för att jag vågade ha en annan åsikt än honom. Jag svarade iaf på det otrevliga inlägget och ställde honom lite mot väggen, åter igen på ett betydligt trevligare sätt än honom... det blev tydligen för jobbigt för honom att bemöta så det inlägget tog han således bort. Därmed fick han sista ordet mot mig och alla som läste artikeln efteråt kunde se att han "besegrat" mig med sitt skarpa intellekt eller något :)

Det är svårt att ha någon som helst respekt för en vuxen person som slänger ur sig skit åt alla håll och sedan grinar ihop totalt och tar bort inlägg istället för att besvara dem som en vuxen människa.
Kommentera