Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856273

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tror det blir stentuffa matcher där 2 lag kan varandra utan och innan men ni har ju Bulan på eran sida så det är ju ett ess i rockärmen för er!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
EnkelP.

drygt två dagar efter att han skrivit att han fått sparken och nu är freelance med 4-5 inlägg per vecka har enkelP lagt in fyra krönikor/inlägg.

Grejen är den att han med vänsterhanden på nolltid kan lägga alla inlägg som resten av skribenterna på Hockeysverige tillsammans lägger in, och göra det bättre.

Eller så har han demonstrativt valt att peta in veckans inlägg han skriver ihop på en timme. Om han nu avstod från att kommentera aktualiteter kunde han säkert skriva ihop årets 52x4=208 inlägg på en dag; sätta dem på daterade inläggstider, och sedan åka på semester.

Påminner om swinging Melin. Råkade få tränaruppdrag för en självspelande Pölsa för en massa år sedan och efter det ett orättvist icke förtjänat rykte. Sedan kopierade han Rönkenhockeyn sedan han sett den i Almtuna då Riktiga AIK var i Allsvenskan och med det tog han Riktiga AIK till Elitserien, köpte in Viktor "inga returer" Fasth, och väl där lirade han med Rönkenhockey ut serieettan HV i kvarten ett år följt av att han gjorde detsamma med Rönkens egna lag Luleå nästa år.

Det är väl ungefär vad Melin mäktat med, men för övrigt har han inga fjädrar i hatten, inte varit det minsta innovativ - mest misslyckats med Pungen samt sparkats av Warulfven efter för mycket swinging - och senaste åren verkat mest ointresserad.

Min uppfattning är ju att han tog uppdraget för Pölsan för att a) skaffa sig två årslöner samt b) se till att han fick sparken så snart han kunde.

"Snyggt jobbat" får man säga. Nu har han två år med hög huvudtränarlön och kommer bara att syssla med ett par kvartssamtal med Almtuna i veckan. Gott om tid för swinging, även om han påstår att han lagt ned den karriären, som mest tycks ha handlat om att sitta och flukta.

Melins "karriär" får mig osökt att tänka på att det handlar om en berättelse från Mumintrollen, med Muminpappan tillbakalutad i en fåtölj medan Muminmamman roade sig med Murran, Snuskmumriken och till slut alla hattifnattar på en gång likt en Stormare i uppföljare till Yourassis Apart.
Kommentera