Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856353

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sitter med Cmore på, i väntan på att matchen ska börja och det blir väl Norrannollan som pratar sönder matchen - nej, faktiskt verkar de änk-ligen ha insett att den Ap-huliganen inte har något i Delfinen att göra. Hoppas det är ett beslut inte bara för denna match!

Under tiden visar Cmore gänget som "i hemlighet" sitter tillsammans med situationsrummet. Sanny runkar upp köpelinan i Apan som alltid och jag börjar allvarligt talat ledsna rejält på denna idoldyrkan från Sannys sida: "ledande i Tre Kronor, överlägsna i SHL, levererar alltid" och så vidare i den tirad av rövslickning han hela tiden pressar ur sig - gissningsvis eftersom han inser att det icke fungerande låtsastränarparet kommer att ersättas så småningom, dvs samma motiv som Swikegård i lönndom har - men detta runkande kan han väl sköta på någon obskyr site där sådana som har liknande böjelser samlas? Jag har inget emot att folk har olika sexuella behov och "live, and let live" tycker jag, men betackar mig för att få se Sanny befläcka sig själv när jag ska se på hockey.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Strax dax för nedsläpp.

Luleås spade har Joel Lassinantti, Pölsans har David Rautio Berguv.

Två Luleåpojkar som vakter alltså, garanterande för att halva laget på båda sidor är av högsta nivå, Luleåutbildade som de är. Liksom tre andra vakter i SHL:-)

NU KÖR VI!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Fin hyllning till Kucera, fick faktiskt som brynäsare(!) en liten tår i ögonvrån (liksom Bulan, som det såg ut.....)
👊😊
Kommentera