Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856378

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Huge: Yep, vårt PP dödade ni av effektivt men i 6 mot 5 i väntan på nästa drar vi in reduceringen 1-2 och det är pölsaikonens son emillarsson som gör det:-)

Oväntat att så duktiga vakter släppt in tre mål redan efter 2/3 period.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Shit, nu kommer tredje utvisningen på Pölsan, mot ingen för Luleå. Det må vara korrekta utvisningar, har faktiskt inte bedömt den även om senaste var sexmanförhelvitte.

Men shit, eftersom zebrorna av någon sorts hockeyns grundlag nu kommer att leta Luleåutvisningar för att kompensera och korrigera.

Jaha, Luleå-Mannberg blev helt fri föregående utvisning för Luleå.

Och det blir han även denna utvisning.

Lassi räddar iofs båda.

Men konsekvensen blir att både Mikkel och Johnston åker ut och Pölsan får PP.

Mikkel, eftersom han från båset stack klubban på Mannberg när denne kontrade - j-a dumhet, så gör man inte, och han blir utvisad. Och sedan och helt onödigt tycks såväl Mikkel som Johnston ha trippat omkull pölsor; kunde vara två ytterligare utvisningar där. Vi har PP - och tar 2-3 utvisningar! SKÄRPNING!

Det betyder alltså att Pölsan får lira 5 mot 3 i 1.16, när den först utvisade (Pölsan) kommit in. Luleå står emot men 4 sek efter att Mikkel och Johnston kommit in, och inte hunnit med i spelet, sätter Pölsan 1-3!

Följt av nytt PP för Luleå och i detta PP kommer Pölsan 2 mot 1 samt senare 3 mot 1 mot Luleå.

Ja fy fan vilka j-a period. Hafs, slafs och ingen j-a ordning alls från hemmalaget som blir öppen som en glädjeflicka i avlöningstider för Pölsans kontringar; som alla visste skulle komma.

Fy, satan vilken oordnad period av Luleå. Mot Pungen och Läjkers var vi också usla inledningsvis men lyckades helt vända matcherna genom 3-4 mål på 3-5 minuter.

Det känns verkligen inte som att vi kan lura Pölsan på det viset.
Kommentera