115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856448

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ja, det är bara att gratulera Bulan till en helt nyskapande hockeytaktik.

Luleå inleder och fortsätter match helt j-a värdelösa och när motståndarna dragit iväg målmässigt och totaläger matchen - då skärper vi oss i andra perioden och kör stenhårt och öser in baljor och vänder matchen, som vi sedan dödar i tredje perioden.

Det fungerade mot Läjkrarna, det fungerade mot Pungen och nu har vi skaffat oss pefekt läge för tredje matchen i rad.

3,5 minut kvar av andra perioden i ställning 1-4. Var beredda nu, när vi vänder till 5-4 innan paus!