Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856454

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Känns ganska tungt nu inför tredje tycker jag. Tror våran vändnings-trend blir avfjölad nu tyvärr. Vette fan varför vi har så svårt för Brynäs egentligen...tom Mannberg är duktig mot oss, då han väl står på skridskorna förstås :)
Bara gratulera Brynäs till segern som de fick lite för enkelt. Väldigt synd vi inte fick möta dem tidigare under säsongen då de var helt under isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Jag blev redan efter 0-2 så le på spelet att jag mer suttit och arbetat och bara slötittat på eländet.

Förutom den där dubbelutvisningen på Mikkel-Johnston där vi stod emot 3 mot 5 men de målade i praktiken i PP några sekundee senare hade vi inga utvisningar alls.

MEN!

Luleå spelade 10 minuter och 16 sekunder PP i matchen. En halv period, alltså. Och Pölsan hade läst sönder vårt PP och dödade det enkelt. Så vi fick inga farligheter i PP alls i stort sett, förutom en massa frilägen, 1 mot 9, 2 mot 1 och 3 mot 1 - från Pölsans sida.

Ja, fy satan så slarviga och trötta vi var idag. Och så pinsamt enkelt Pölsan krossade oss.

Om Pölsan vinner med 4 mål på lördag har de passerat oss i tabellen...

Nu finns det bara en sak att göra.

Bryta ihop.

Och komma igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, känns som att lagen har olika trender just nu: vi uppåt och ni nedåt. Syntes lite redan mot Växjö för er del, trots mirakelvändningen som mest berodde på Växjös usla agerande i BP.
Blir nog ett helt annat Luleå vi får se på lördag, om det räcker återstår att se...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja, tala om att bli förnedrade. 1-6 nu. Och så match i den gävliga staden på lördag.

Riktigt oflyt att inte ha fått mött Pölsan när de var under isen. Nu - ovan isen - är de lika omöjliga för Luleå som de nästan alltid är.

Utan att räkna på det vet vi vilket vårt klassiska bogey team är. Och tänk att nu är det seriespel - värst för oss är de ju i slutspel.
Kommentera