Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1856745

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Det var verkligen en usel match från oss samtidigt som Brynäs var riktigt effektiva. Hoppas att grabbarna laddat upp till idag och spelar lite bättre om man får be :) . Men, Brynäs har alltid vart lite av ett spöklag för oss också så resultatet var väl inte helt oväntat.
Mest synd om Kucera som fick en riktigt usel hyllningsmatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmmm, hoppsan då vilken intressant debatt som helt plötsligt blossades upp om filmningar :-)
Min personliga åsikt om detta är att jag håller med Daddeh om är att det är ett växande problem....men vad beror det på? En stor orsak är givetvis att domarnivån är ofantligt dålig i Elitserien som tillåter detta....det sägs att krafttag ska tas, men det vette fan om nått har gjorts alls förutom prat.
Men sen är det som Zappa säger också att vi har värre problem att tänka på Elitserien än filmningar, men det är dock det problem som jag själv tycker har vuxit mest de sista 5-6 säsongerna.
Sen finns det tyvärr filmare i varje lag, vet inte direkt om det är nått lag som har mer filmare än andra, har inte kollat upp det så hårt men det som var anmärkningsvärt i Brynäs fall var att Sjödin försvarade Clarkes agerande då vilken blind som helst kan se att det är en megafilmning deluxe och det va det som jag blev upprörd över....hade Bulan gjort likadant hade jag helt klart fördömt det och hoppats på att det kommit nån form av ursäkt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Vilken tur jag missade dagens match för antar att det var en riktigt dålig match av oss igen som losar med 6-1. Har som sagt inte hunnit se matchen utan kom hem precis som Cmore drog igenom sammanfattningen och spontant då man ser målen vi släpper in ser det inte bra ut vare sig från backar eller målvakt.
Mot lag som KHK och Rögle kan man göra dåliga matcher man vinna ändå, men nu när Brynäs verkar ha fått tillbaka effektiviteten så går det inte.
Dålig match av oss förmodligen igen samtidigt som säkert Brynäs gör det bra, de har verkligen vaknat nu från dvalan i början av säsongen och verkar ha blivit lika effektiva att utnyttja sina chanser som de var förra säsongen så det luktar klättring för deras del.
Nä, nu måste Bulan väcka laget, verkar som om spelarna verkar vara sugna på Julmat och snaps.
Kommentera