Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857648

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hmmm, hoppsan då vilken intressant debatt som helt plötsligt blossades upp om filmningar :-)
Min personliga åsikt om detta är att jag håller med Daddeh om är att det är ett växande problem....men vad beror det på? En stor orsak är givetvis att domarnivån är ofantligt dålig i Elitserien som tillåter detta....det sägs att krafttag ska tas, men det vette fan om nått har gjorts alls förutom prat.
Men sen är det som Zappa säger också att vi har värre problem att tänka på Elitserien än filmningar, men det är dock det problem som jag själv tycker har vuxit mest de sista 5-6 säsongerna.
Sen finns det tyvärr filmare i varje lag, vet inte direkt om det är nått lag som har mer filmare än andra, har inte kollat upp det så hårt men det som var anmärkningsvärt i Brynäs fall var att Sjödin försvarade Clarkes agerande då vilken blind som helst kan se att det är en megafilmning deluxe och det va det som jag blev upprörd över....hade Bulan gjort likadant hade jag helt klart fördömt det och hoppats på att det kommit nån form av ursäkt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Det jag egentligen menar är att en filmning, som jag fördömer, är en förhållandevis liten förseelse jämfört men våld mot huvudet. Visst, du kan förlora matchen och det är för jävligt men en brutal tackling kan döda din karriär. Tycker det är ett större bekymmer.

Sätt förseelserna i proportion till varann. Jag köper absolut en avstängning för en tydlig diving, men en avstängning för en huvudtackling ska vara grymt mycket längre i jämförelse.

Tror till och med Daddeh håller med mig om det.
Kommentera