Luleå HF

115738 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857658

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux: Det jag egentligen menar är att en filmning, som jag fördömer, är en förhållandevis liten förseelse jämfört men våld mot huvudet. Visst, du kan förlora matchen och det är för jävligt men en brutal tackling kan döda din karriär. Tycker det är ett större bekymmer.

Sätt förseelserna i proportion till varann. Jag köper absolut en avstängning för en tydlig diving, men en avstängning för en huvudtackling ska vara grymt mycket längre i jämförelse.

Tror till och med Daddeh håller med mig om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Klart att huvudtacklingar ska ha ett hårdare straff än filmningar, med det sagt tycker jag det är helt vansinnigt att SHL inte straffar filmare alls. Om det mot förmodan skulle vara en någorlunda skarpsynt domare åker de på högst 2 minuter och får i princip också alltid med sig närmaste motspelare, så vad riskerar dagens spelare egentligen med att filma? Noll och intet! Jag vill se ett par matchers avstängning plus böter och ökat straff vid upprepade odiskutabla filmningar. Det här jäkla beteendet kommer bara att stegras om det inte börjar tas krafttag emot det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Så är det, vårdlöst våld mot huvudet är självklart värre än filmningar.
Kommentera