Luleå HF

115718 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857318

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Ja enligt regelboken ska man ju bli utvisad om man förstärker situationen så en tvåa på Clark och en highsticking på er hade jag kunnat köpa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja det hade jag också kunnat köpa...även om jag hade tyckt att tvåan på Lundeström hade varit mycket hårt dömt då han bara petade med klubban helt ofarligt mot axelskyddet medan Clark överdrev något enormt efteråt och stalkade domaren med att visa upp sina tidigare utslagna tänder. Clark förtjänar en avstängning enligt mig och även Sjödin som är så fruktansvärt enögd att han försvarar det där äckliga beteendet. Vad kommer härnäst från Brynäs? Tackling axel mot axel och låtsas få smällen i huvudet och åter igen visa upp tänder som slogs ut för flera år sedan? Det är en hårfin skillnad på hur osportsligt man kan bete sig. Sjödin idiotförklarar sedan sig själv genom att försvara sin spelares taskiga skådespelartalang. Verkligen alla såg vilken urusel filmning det där var från Clark på grund av att det var huvudmatchen på CMore.
Brynäs går verkligen just nu en väg som jag avskyr och tror kan förstöra hela SHL om de inte blir stoppade och tar död på allas hockeyintresse, plus att det inte hjälper Brynäs varumärke att spelare som Markström, Järnkrok, Rödin och nu även Clark är så brutalt osportsliga och förstärker eller rent av filmar utan någon skam i kroppen. Dra Sjödin i örat och var ett föredöme istället för att för att försvara det här jävla skitbeteendet som kan döda hockeyintresset för många som inte vill se Serie A-tendenser i SHL.

För att sammanfatta det hela....en hårt dömd tvåa på Lundeström hade varit ok då hans klubba petar på axelkåpan men Clark borde ha åkt på minst 2 minuter för filmning, plus flera matchers avstängning och böter för sitt osportsliga beteende då vi alla vill ha bort detta vidriga beteende från SHL. Brynäs går tyvärr inte i fronten för att få bort detta då tom Sjödin är en cyklop utan dess like.
Kommentera