Luleå HF

115476 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857374

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Du får bli hur förbannad du vill. Det ändrar inte det faktum att eran ledare och representant för Brynäs går ut i media där han försvarar och försöker bagatellisera årets solklaraste filmning. Clark ljuger sig blå när tillfrågad om situationen och det retar mig oerhört mycket att han inte var nöjd efter filmningen utan försökte få ytterligare straff på Lundeström i en match där Brynäs redan dominerade totalt.
Jag vet inte vilken värdegrund som Sjödin har men när han uttalar sig som han gör med sitt jobb så kan man bara fastställa att filmningar är helt okay enligt ditt Brynäs. Jag tappade hemskt mycket respekt för Brynäs som förening efter detta och jag hoppas verkligen att Sjödin håller fast vid sin ståndpunkt att inte gnälla över "något som händer i nästan varje match" även när det drabbar hans eget lag.

Huvudtacklingar vs filmningar? Sån konstig liknelse att jag tvekar till att ens svara men visst...antingen förbjuder vi tacklingar eller så får vi inse att huvudtacklingar alltid varit och kommer förbli en olycklig del av hockeyn. Ur min egen synpunkt så är ett gäng sillmjölkar som rullar omkring på isen direkt någon tar eller inte tar i dem farligare för sporten. Hockeyn kommer självdö om den blir som fotbollen med alla sina filmningar. Sedan är det så klart mycket tragiskt för individen vars karriär just avslutats men det var inte vad du frågade mig om.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hockeyn kommer inte självdö på grund av någon filmar. Det är inte satt i system. Vad hade vi? Åtta divings på tio säsonger. Ni hade elva. Fler än oss alltså. Hur tänker du kring det?

Påstår du alltså fortfarande att den vägen Brynäs nu valt att vandra enligt dig, skulle vara skadlig för hockeyn? Inte ens EN filmning per säsong.

Jag försvarar inte filmningen i sig, men att kräva långa avstängningar när karriärdödande tacklingar ger några matcher, blir ju fullständigt absurt.

Och löjligt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Men ok vi kan diskutera huvudtacklingar då. Vilken förening av våra två har flest spelare som stått för mest karriärsläckande tacklingar?

Dra upp en filmning som de flesta Brynäsare fördömer, när ni har karriärsläckaren nummer ett i ert lag.
Tänk nu en vända till och inse vad som är värst för
intresset för hockeyns överlevnad?
Ha en kille i laget som filmar/ förstärker någon gång per år?
Eller en som har förstört TRE karriärer på totalt hjärndöda beslut.
Plus Forsberg som släckte en annan.
Tänk efter på det.
Kommentera