Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857344

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Alltså. Jag blir fan förbannad när jag läser din skittext om Brynäs och vilken väg du påstår att vi går. Förstöra SHL, ta död på allas hockeyintresse etcetera etcetera blahablaha.

Vad fan menar du egentligen? Att Brynäs är ett lag som satt filmning i system för att vinna fördelar? Det är lika idiotiskt som att påstå att Luleå satt i system att huvudtacklas för att vinna fördelar.

Rätta mig gärna om jag har fel, men jag vågar påstå att ni har säkert dubbelt så många avstängningar för huvudtacklingar som vi har tvåminutare för diving.

Vad är farligast för sporten? Tackla sönder karriärer eller åka på en tvåa för filmning?

Det var ta mig fan det dummaste jag läst på länge, Daddeh. Och då läser jag även inlägg i saikboken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Det är alltid sånt här som tar fokus från allt annat, speciellt när man förlorat stort dessutom..själva hockeyn blir ju till slut ointressant när alla skall skrika sig hesa över en förening, det spelare genom åren som förstört andras karriärer i rent vårdslöst spel som är på gränsen till kriminellt utan att det blir mer än ngr matcher avstängning sen är det glömt....filma är fan inte okej heller men ge fan att fladdra med dessa klubbor i ansiktet, ifjol slasha Thurresson ett ordentligt rapp på halsen i en match, han fick 2 minuter, ren skandal om du frågar mig!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Du får bli hur förbannad du vill. Det ändrar inte det faktum att eran ledare och representant för Brynäs går ut i media där han försvarar och försöker bagatellisera årets solklaraste filmning. Clark ljuger sig blå när tillfrågad om situationen och det retar mig oerhört mycket att han inte var nöjd efter filmningen utan försökte få ytterligare straff på Lundeström i en match där Brynäs redan dominerade totalt.
Jag vet inte vilken värdegrund som Sjödin har men när han uttalar sig som han gör med sitt jobb så kan man bara fastställa att filmningar är helt okay enligt ditt Brynäs. Jag tappade hemskt mycket respekt för Brynäs som förening efter detta och jag hoppas verkligen att Sjödin håller fast vid sin ståndpunkt att inte gnälla över "något som händer i nästan varje match" även när det drabbar hans eget lag.

Huvudtacklingar vs filmningar? Sån konstig liknelse att jag tvekar till att ens svara men visst...antingen förbjuder vi tacklingar eller så får vi inse att huvudtacklingar alltid varit och kommer förbli en olycklig del av hockeyn. Ur min egen synpunkt så är ett gäng sillmjölkar som rullar omkring på isen direkt någon tar eller inte tar i dem farligare för sporten. Hockeyn kommer självdö om den blir som fotbollen med alla sina filmningar. Sedan är det så klart mycket tragiskt för individen vars karriär just avslutats men det var inte vad du frågade mig om.
Kommentera