Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1857378

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Zappaholic: Det är alltid sånt här som tar fokus från allt annat, speciellt när man förlorat stort dessutom..själva hockeyn blir ju till slut ointressant när alla skall skrika sig hesa över en förening, det spelare genom åren som förstört andras karriärer i rent vårdslöst spel som är på gränsen till kriminellt utan att det blir mer än ngr matcher avstängning sen är det glömt....filma är fan inte okej heller men ge fan att fladdra med dessa klubbor i ansiktet, ifjol slasha Thurresson ett ordentligt rapp på halsen i en match, han fick 2 minuter, ren skandal om du frågar mig!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Rädda svensk hockey - fördela rättvist!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ojdå.

Jag är intensivt upptagen med annat och har inte skrivit något här efter krossen i första matchen mellan Luleå och Pölsan.

Och finner nu en livlig debatt, mellan Daddeh och ett flertal pölsasupportrar. Har inte tid att skriva något sätt, annat än att som moderator kommentera debatten.

Jag tycker att ni som skriver i stort sett håller er till ämnet och diskuterar fakta och argument och väsentligen avstår från att angripa den som säger något utan angriper det vederbörande säger.

Precis som det ska vara alltså, en debatt med möjlighet att klargöra olikas åsikter och dessutom påverka varandra i sakfrågan. Här i Luleåboken är det högt i tak och inga problem alls med detta förstås.

Vi kan alla föreställa oss hur det skulle ha sett ut om apmonstrumet hade varit inblandad. Han skulle ha öst inlägg som sket i sakfrågan men i stället gick ut på att håna andra och dessutom dränka sidan med helt ovidkommande trollerier som inte hade något som helst med det som diskussionen handlade om.

Så skulle det ha sett ut om diskussionen förts i Apboken.

Men så blir det vare sig här, eller i den pölserliga boken. Eftersom apmonstrumet är avstängd i båda dessa böcker, som modereras på lämpligt sätt.

Beröm till er som skriver, alltså.
Kommentera